Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyKrálovo Pole, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Královo Pole, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Cena1 560 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 616 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji jednopokojový byt v OV, v žádané lokalitě, ihned volný k užívání bez nutných úprav. V bezprostřední blízkosti je obchodní středisko, v pochůzné vzdálenosti mateřská školka, základní škola, LIDL, výběh pro pejsky, zastávka MHD, bezproblémové parkování, před domem dětské hřiště a sportovní plocha.

Charakteristika domu:

Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí: rekonstrukce stupaček - výměna svislých rozvodů teplé a studené vody a odpadů; rekonstrukce fasády – zateplení, výměna klempířských prvků, výměna stavebních výplní – oken společných částí domu; rekonstrukce střechy – odvětrání, zateplení, krytina; rekonstrukce technického podlaží – vodorovné přípojky sítí; k dispozici jsou dva výtahy nákladní a osobní, dále jsou v domě k dispozici společné části – kočárkárna a sušárna.

Charakteristika bytu:

Byt je orientovaný na jihovýchod, celkově udržovaný s hezkým výhledem na hrad Špilberk. Kuchyně má plochu 12m2 a pokoj 19m2. Průběžně byly prováděny tyto úpravy: V předsíni a kuchyni je položena laminátová plovoucí podlaha a jsou provedeny modřínové obklady, strop v předsíni je obložen imitací borovice. V předsíni jsou vestavěné skříně. V kuchyni je provedena výměna sporáku, kuchyňská linka na míru, včetně digestoře a dřezu FRANKE s pákovou baterií. WC je samostatné. V koupelně a na WC byla provedena výměna zařizovacích předmětů, obklady a dlažba, pákové baterie, v koupelně je zavedena samostatná přípojka s ventilem a odpad pro pračku. V pokoji i kuchyni je provedena výměna stavebních výplní – plastového okna a balkónové sestavy, součástí jsou žaluzie. Z pokoje je vstup na prostornou lodžii. K bytu náleží sklep a další společná lodžie je k dispozici na patře s přístupem z chodby, orientovaná na severozápad.

K bytové jednotce nejsou vedena v evidenci katastru nemovitostí žádná zástavní práva nebo věcná břemena.

Cenu bytu již nenavyšují další poplatky za zpracování smlouvy nebo provize.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93490
Dispozice1+1
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.