Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyLabská, Káraný - Káraný, Středočeský kraj

Labská, Káraný - Káraný, Středočeský kraj
Cena8 995 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V okrese Praha-východ prodáme novostavbu samostatně stojícího srubového rodinného domu 4+kk s obytnou galerií,terasou a garáží v první linii u řeky Labe. Dům byl vyroben firmou Honka ve Finsku a následně byl v 09/2009 až 01/2010 postaven v Káraném. Dům je napojen na veřejný vodovod a tlakovou kanalizaci. K dispozici je také vlastní studna. Vnitřek domu je ošetřeno pouze včelím voskem. Ze zahrady je vstup přímo k řece. Ideální pro sportovní rybáře, popř. majitele rekreačních motorových plavidel, kteří mají možnost využít vyjímečnou polohu domu. V jeho blízkosti také možnost kotvení lodí. Za řekou, přímo proti domu se nachází jezero. Možnost koupání. Informace o ceně na telefonním kontaktu.

In the district of Prague-East we will sell newly built stand alone wooden house 4+kk with a gallery, a terrace and a garage in the first line of the river Elbe. The house was manufactured by Honka in Finland and was then in 09/2009 to 01/2010 built in Karany. The house is connected to public water and sewerage under pressure. There is also a private well. The interior of the house is treated only with beeswax. From the garden is the entrance to the river directly. Ideal for anglers, respectively. owners of recreational motor boats, who can enjoy an exceptional location of the house. Near the possibility of boats. The river, directly opposite the house is located lake. Possibility of swimming.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93765
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.