Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 68 m² bez realitkyTrojanovice pod Javorníkem, Trojanovice - Trojanovice, Moravskoslezský kraj

Trojanovice pod Javorníkem, Trojanovice - Trojanovice, Moravskoslezský kraj
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 181 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám celopodsklepenou chatu 3+1 pod Malým Javorníkem v obci Trojanovice (3km od Frenštátu pod R.), okr.Nový Jíčín. Zastavěná plocha je 56m2, pozemek mimo zastavěnou plochu má výměru 400m2. Příjezd k ní je celoročně zajištěn po místní asfaltové komunikaci. V suterénu se nachází koupelna, splachovací toaleta, kotelna a garáž. V patře je předsíň,umyvárna se schodíštěm do suterénu,ložnice, kuchyň, obývací pokoj a prosklená veranda sloužící jako jídelna, na verandu navazuje terasa.V chatě je EL.400V, vodovod (rozvod v plastu), ohřev TUV bojlerem, jímka, ustřební vytápění kotlem na dřevoplyn. Chata je vhodná k celoročnímu užívání. Zdvojená okna, střecha po rekonstrukci. Klidná lokalita nejedná se o chatovou kolonii. Cena 750tis z toho na 320tis vyřízena hypoteka s 2letou fixací. Právní servis v ceně. Chata volná ihned. Prohlídky po tel.domluvě. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94567
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha68
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.