Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 113 m² bez realitkyPodnádražní , Praha - Vysočany

Podnádražní , Praha - Vysočany
Cena7 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 313 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Majitel nabízí k prodeji luxusní světlý, mezonetový 3+kk, 113 m2 v blízkosti metra Vysočanská. Velice klidná a zelená část Prahy - park Podvinní mlýn, lanová a bobová dráha v okolí. Skvělá dopravní dostupnost - zástavka tram a metro Vysočanská 3 min chůze, bus 5 min chůze, vlaková stanice 50 m. 3 min chůze nákupní galerie Fénix, radnice, poliklinika, školy, finanční úřad. Možnost parkování na okolních komunikacích nebo stráženém parkovišti. Byt se nachází v novostavbě z druhé polovice roku 2004 s bezbariérovým přístupem, recepcí, mramorovými podlahami a udržovanou zahradou. K bytu se přichází moderní otevřenou pavlačí. Podlahy bytu jsou vykládané kvalitní dřevěnou podlahou mahagonové barvy a koupelny mramorem. Do bytu se vstupuje kvalitními kovovými bezpečnostními dveřmi do rozlehlé předsíně 11 m2. Chodba 6 m2 vede do obývačky s kuchyní a nacházejí se na ní dveře do koupelny a kumbálu. Obývačka s kuchyní, 30 m2 je otocená do vnitrobloku. Kuchyně je vystavěná z bílého lehko udržovatelného a praktického nábytku se vstavanými spotřebiči AEG (velká rodinná lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická deska, teplovzdušní trouba s digestoří). Celou stěnu vedoucí na nektrytý balkón tvoří obrovské posuvné francouzské okno. Na balkóně 5 m2 je nainstalovaná kvalitní markýza s ručním ovládaním. Na poschodí vedou dřevené schody ústící na chodbu 9 m2, kde celou boční část tvoří kvalitní vestavěná skříň s matnými a zrcadlovými posuvními dveřmi. Na poschodí se nacházejí 2 ložnice. Jedna, 15 m2 je obrácená k železnici a má svůj krytý balkón 6 m2 s elektricky řízenou posuvní protihlukovou roletou. I tu je celá stěna nahrazená posuvným francouzským oknem. Vedle izby se nachází toaleta s malým umývadlem. Nasleduje velká koupelna, 5,3 m2 se dvěma velkými umyvadly a oválnou vanou. Druhá ložnice, 19,7 m2 je otočená do vnitrobloku. Má velké okná a je velmi světlá. V byte internetová a telefonická přípojka v každé izbě, zřízená wifi, kablová televize. Realitky nevolat.

Luxurious light duplex 3+kk, 113 m2 close to metro Vysočanská. Very quiet and green part of Prague - park Podvinní mlýn, wireway and bobsleigh near by. Excellent accessibility - metro and tram stop Vysočanská within 3 min walk, bus stop 5 min walk, railway station 50 m. Within 3 min walk shopping galery Fénix, city hall, hospital, schools. Possibility to park on the streets near by or garded parking. Flat is located in brick building finished in the second half of 2004 with barrier free entry, reception, marble floors and maintained garden. Floors in the flat are made from high quality mahagony wood and marble in bathrooms. Flat is protected by metal security doors. Large entrance room 11 m2 is followed by corridor 6 m2 leading to living room with kitchen along site bathroom and small storage room. Living room, 30 m2, is turned to the garden. Kitchen is composed of very practical and easy to clean white furniture with build-in appliances AEG (large fridge with freezer, dishwasher, glass ceramic cooker, hot air oven and digestor). Whole wall leading to uncovered balcony 5 m2 is replaced by large french window. On the balcony is installed manual sun blind. You have to take wooden stairs to get upstairs where 2 rooms are located. One site of corridor 9 m2 consists of large build-in wardrobe with matt and mirror doors. One room, 15 m2, is turned to railway and has its own covered balcony 6 m2 with electrical anti-noice roller blind. Here aswell the whole wall is replaced by french window. Next to the room is located small toilet and separated bathroom 5,3 m2 with 2 big sinks and oval bath. Second room, 19,7 m2 is turned to the garden with big windows. Internet and telephone plug in each room, currently wifi set up.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97137
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha113
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.