Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyAlžírská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Alžírská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nadstandartně čerstvě zrekonstruovaný byt 3+1, 68m2 v 6.patře v Ostravě-Porubě na ulici Alžírská. Vše nové, moderní elegantní styl, vysoká kvalita. Tři nezařízené neprůchozí pokoje s výhledem do zeleně, moderně zařízená kuchyň s vestavěnými spotřebiči včetně velké lednice a myčky, koupelna a WC (zvlášť). Připraveno wifi připojení do celého bytu a UPC připojení TV. K dispozici 2 sklepní kóje. Klidný a udržovaný zateplený dům s novým výtahem, okny a vchodem, dobrá dostupnost a veškeré služby poblíž. Bezproblémové parkování před domem. K dispozici od 20.11.2010. Pronájem minimálně na 1 rok. Solidní jednání. Preferuji nekuřáky bez domácích mazlíčků. Vhodné pro zájemce o nadstandardní bydlení. Cena 11 000,- Kč vč. vody a topení + elektřina a plyn. Vratná záloha 2 nájmy. Volejte ihned Š.Studnická 775 325 851. Pište na sarkastu@email.cz.

Freshly renovated 3-rooms appartment, 68sqm, on the 6th floor in Ostrava - Poruba, Alzirska street. Everything is new and elegantly stylished, high quality of renovation work and equipment used. All rooms with separated entrance from the hall with a nice view over the green trees, without a furniture. Modern style kitchen is equipped by gas/electric oven, dishwasher and fridge with freezer, everything world famous brand. Bathroom and toilet is separated. WI-FI and UPC digital connection ready to use. Big storage possible in a cellar. Building is calm and well maintained with a new elevator, windows and main entrance. All services in a close surroundings. Parking in front of the building. Appartment is ready to move in on 20th November. Rent for 1 year at least. Preference of non-smokers without pets. Very suitable for people with an interest in higher-standard living style. Monthly rent 11000 CZK incl. water and heating + electricity and gas. Deposit 2 rents. Please call Mrs. Studnicka 775325851 or write to sarkastu@email.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu97552
Dispozice3+1
Podlaží6
Plocha68
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.