Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 5113 m² bez realitkyCihlářská, Ústí nad Orlicí - Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj

Cihlářská, Ústí nad Orlicí - Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj
Cena750 Kč

Tato nemovitost již od 3 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek o rozloze 5113m2.

Pozemek je situován v klidném místě poblíž centra Ústí nad Orlicí s plánovanou výstavbou rodinných domů - schváleno v územním plánu města Ústí nad Orlicí. Vyměření pozemku je hotové. Prodává se pouze celá parcela. Na pozemku jsou náletové dřeviny,které jsou již oproti fotografiím částečně prořezány. V blízkosti je Tesco, Lidl, obchodní centrum STOP SHOP , lékař, nemocnice, autobusová zastávka. Sportovní využití - tenis, aquva park, plavecký bazén, fit centrum, sauna, zimní stadion. Poblíž Ústí n/O.(asi 5 km) v Hnátnici je osmi jamkové golfové hřiště, kde je možno relaxovat celý den. Cena je 750,-Kč za 1m2 v případě rychlého jednání je možná výrazná sleva.

We offer for sale of building land with an area of 5113 square meters.

Land is situated in a quiet location near the center of Usti nad Orlici with the planned construction of houses - approved in the zoning plan for the city of Usti nad Orlici. Assessment of the site is finished. Only sold the entire parcel. Solder on the land are trees that are already partially pruned than photographs. Close to Tesco, Lidl, business center STOP SHOP, doctor, hospital, bus stop. Sport activities - tennis, aquva park, swimming pool, fitness center, sauna, winter stadion. Near Usti n / O (5 km) in Hnátnice is an eight-hole golf course, where you can relax all day.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98686
VlastnictvíOsobní
Plocha 5 113
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.