Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyPřibyslavská, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Přibyslavská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné6 700 Kč


Nabízím k pronájmu jeden pokoj v třípokojovém bytě s terasou. Byt se nachází 10min od Václavského náměstí, 3min od Vysoké školy ekonomické. Jednotlivé pokoje jsou zařízeny pro 1-2 osoby a jsou neprůchozí a uzamykatelné. Byt má jedno společné příslušenství a kuchyň. Cena 6700,- je za osobu a pokoj včetně všech poplatků a wi-fi internetu. V případě pronájmu jednoho pokoje dvěma osobami je cena 4100,- na osobu. V blýzkosti se nachází překrásné Riegerovy sady se spoustou možností jak strávit volný čas, dále je zde mnoho studentských barů a klubů které nabízejí vyžití nejen po setmění. Pouhých 100m od nás se nachází vyhlášené bistro s nejlepšími americkými burgery v Praze "Yes burger". Případnou prohlídku bytu je možné domluvit na telefonu 604348163.

I am offering a beautiful room in the loft apartment with a terrace. The loft is located about 10 min. from the Wenceslas Square, 3 min. from the University of Economics in Prague. Rooms are fully furnished and separated for 1 or 2 persons and each room has its own lock. There are common facilities(WC,bathroom) and kitchen. Rent is 6,700 CZK (268,-EUR)per person in one room included all fees and wifi internet connection. If there are 2 persons in one room the rent is 4,100 CZK (156,-EUR) per person. In the neighborhood, there is a beautiful park - Riegerovy sady where you can enjoy your free time. Furthermore, you can find here lots of student pubs and clubs. Just behind the corner(about 100m)there is the favorit bistro "Yes burger" with the best burgers in Prague. If you are interested to see the apartment please do not hesitate to call this number: 604 348 163

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189756
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.