Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyMagistrů, Praha - Michle

Rezervováno
Magistrů, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 100 Kč

+ Poplatky za služby2 880 Kč
+ Vratná kauce25 960 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný nový, světlý byt 1+kk s balkonem, 30 m2 v novostavbě z roku 2012 v Praze 4 - Michle. K pronájmu je rovněž k dispozici jedno stání v čtyřmístné garáži za 1500 Kč měsíčně. Byt se nachází v třetím patře čtyřpatrového cihlového domu s výtahem. Výhled z bytu je do zeleně na zalesněné straně Bohdalce a na střechy okolních domů.

Výborná dopravní dostupnost: přímé tramvajové spojení do centra - stanice Muzeum 9 minut jízdy; 2 stanice autobusem na metro C – Pankrác (Arkády Pankrác); 10 minut autobusem do Thomayerovy nemocnice Krč;blízko pěšky se nachází park Jezerka.

Kuchyňská linka je vybavena varnou sklokeramickou varnou deskou a troubou, digestoří, myčkou a lednicí. Oblečení lze ukládat do trojdílné šatní skříně, nebo komody. V koupelně se nachází sprchový kout, WC, pračka a plynový kotel k topení a ohřevu vody. V předsíni je praktický botník a věšák.

Volné, ihned k bydlení.

Vratná kauce je dvě měsíční platby.

New, beautiful, bright apartment 1+kk with balcony, 30 m2 in new building from 2012 at Praha 4 – Michle offered for rent. We also offer parking in a garage in the same house for 1500 CZK per month. The apartment is located on the 3rd floor of four floor building with an elevator. View from balcony points to vegetation at “Bohdalec” and roofs of nearby houses.

Excellent transport accessibility: direct tram connection to city centre – station “Muzeum” at 9 minutes; located 2 bus stations from metro C – Pankrác (Arkády Pankrác);10 minutes by bus to Thomayer’s hospital Krč; close to park “Jezerka”.

Kitchen is equipped with ceramic cooktop, electrical oven, kitchen extractor, dishwasher and refrigerator. Bathroom contains shower, toilet, washmachine and gas boiler for heating and hot water. In the hallway there is practical shoe cabinet and a coat rack.

Available immediately for living.

Refundable deposit are two montly payments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228329
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.