Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNáměstí Protifašistických Bojovníků 102/4, Praha - Uhříněves

Náměstí Protifašistických Bojovníků 102/4, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu v Uhříněvsi Praha 10. mezonetový byt v prvním patře. Chodba,koupelna s wc a sprchovým koutem, kuchyň,obývák,schody do patra. Patro má jednu místnost. Nad chodbou je odkládací prostor. Kapacita bytové jednotky 3- 4.lidi. Ohřev vody 125litrů. Možnost vysokorychlostního Internetu. Novostavba-vše nové. Podlaha je tvořena z dlaždic,obývací pokoj plovoucí podlaha,patro plovoucí podlaha. Dobrá dostupnost- Metro Háje 12minut. Autobusy každých 10.minut. Vlakové spojení. Vynikající Restaurace,divadlo,nákupní středisko. Nové náměstí nabízí (minutu chůze)veškeré obchody. Elektro,železářství,lahůdky,květiny,Městský úřad,Spořitelna,pošta,večerky,nonstop bary, atd... Novostavba je postvená z 44cm porotermu plus zateplená 10cm polystyrénem(komplet zateplená). Příroda,rybníky,louky,Obora-les. Dálnice (D1.) na Prahu 3 km. Václavské náměstí 17km.

Byt se nachází v druhém patře. Možnost výběru ze dvou bytů. Vše nové. Cena je stanovena na 11000Kč plus poplatky 3500kč měsíčně. Elektrika,voda,osvětlení baráku,popelnice,úklid domu atd.. Měsíčně se spočítají náklady, buďto vrátím peníze já vám,nebo obráceně. Záleží kolik protopíte a prosvítíte. Byt je celý na elektřinu. Nastěhování je možný ihned.

Děkuji za váš zájem, majitel domu Aleš Ryjáček.

POZOR POZOR INTERNET ZDARMA!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu254292
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.