Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyV Kapslovně, Praha - Žižkov

V Kapslovně, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 993 Kč


Moderní byt 3+kk (86m2) v posledním 6. patře novostavby s krásným výhledem na Prahu. Jedná se o velice žádanou, ale zároveň klidnou lokalitu v širším centru Prahy v těsné blízkosti parku Parukářka, která nabízí plnou občanskou vybavenost- v docházkové vzdálenosti je tramvajová a autobusová zastávka, škola, fitness centrum, restaurace apod.

Byt se skládá ze vstupní haly, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, menšího pokoje a komory. Na podlaze jsou parkety a dlažba. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, v chodbě se nachází velká vestavěná skříň na míru, v koupelně sprchový kout, vana a pračka. WC je samostatné. V bytě je zavedena kabelová TV a internet. V projektu je umístěna nonstop recepce, instalován kamerový systém, v domě je výtah.

K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje 1,5m2. Měsíční zálohy na služby činí 4993,-Kč + poplatky za elektřinu. K dispozici od 1.10.2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu257760
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.