Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySlivenecká, Praha - Hlubočepy

Slivenecká, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 125 Kč


Dobrý den,

nabízím k pronájmu byt 2kk, o výměře 50m2. Byt je v klidné lokalitě u Prokopského údolí. Dopravní oblužnost autobusy - 15min centrum. Dobrá dostupnost letiště Ruzyně. V místě obchody, škola, školka. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a ložnicí - jinak pronajímám jako nevybavené. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaleta je oddělena od koupelny. Je možné po dohodě vybavit potřebným nábytkem. Možnost parkování ve dvoře budovy. Kvalitní internetové připojení k dispozici.

Cena pronájmu bytové jednotky je 11000Kč/měsíc. Poplatky spojené se správou domu, vodné a stočné, odvoz odpadků, vytápění, ohřev TUV 3125kč/ měsíc pro jednu osobu, každá další osoba 825kč/měsíc. Kvalitní připojení k internetu skrz WiFi 450kč/měsíc Byt je koncipován pro dvě osoby, vhodné pro milovníky přírody, procházek nebo pro sportovce - dům stojí na začátku Prokopského údolí.

Hello,

We rent an apartment 2kk, with an area of ​​50 square meters. The apartment is in a quiet location in the Prokop Valley. Public transportation provided by bus - 15min downtown. The apartment has fully equipped kitchen, but is rented as unfurnished. Bathroom equiped with shower, toilet is situated in bathroom. It is available upon request furnish the necessary furniture. Parking in the yard of the building. Quality Internet connection is available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu327274
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.