Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Žižkov

Vinohradská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč


Nabízím pronájem zařízeného bytu na adrese Vinohradská na rozhraní s Italskou (pár kroků od Václavského náměstí). Jedná se o dispozici 3+1 který se dá pohodlně využívat i jako 4+kk s podlahovou plochou 100 m2 cca. Byt má dvě neprůchozí ložnice, kuchyň umístěnou v chodbě bytu která se sama o sobě dost prostorná, koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a kotlem, obývací pokoj extra. V rámci služeb domu je možný i úklid bytu 1x týdně nebo dle dohody. Každé patro má extra wi-fi připojení pro výborné spojení. Cena bytu bez služeb 22.000 Kč. Služby individuální cca 3-4000 Kč. Kauce klasicky 1x nájem. K dispozici ihned. .

We offer rent a furnished apartment at Vinohrady to interface with the Italian (a few steps from the Wenceslas Square). It is available for 4+ kk with a floor area of ​​100 m2 approx. The apartment has two bedrooms, kitchen, located in the hallway of the apartment which is in itself quite spacious, bathroom with shower, washing machine and boiler, extra living room. Within the framework of the house is possible and apartment cleaning 1x a week or by appointment. Each floor has extra wi-fi connection for excellent connection. The price of the apartment without the services of CZK 22,000. Services about individual 3-4000 CZK. DEPOSIT classically 1x rent. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu338097
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.