Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 139 m² bez realitkyStavitelská, Praha - Dejvice

Stavitelská, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 13,1 m²
Měsíční nájemné34 000 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Poplatky za energie5 000 Kč


Byt velikosti 5 + 1 s obytnou plochou 139 m2 a balkonem 13,1 m2, se nachází ve 2. patře bytového domu s výtahem. Východní strana domu je situována do tichého vnitrobloku s vlastní zahradou a navazujícím dětským hřištěm, západní strana domu směřuje do ulice Stavitelská. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci, má novou střechu, fasádu a vnitřní rozvody medií.

Ulice Stavitelská je ideálním místem k bydlení, s velkorysým urbanistickým řešením okolního prostoru. Naproti sousedí s Ústavem organické chemie a biochemie Akademie věd, dále s kampusem ČVUT a VŠCHT a Technickou knihovnou. Součástí bloku je Dejvické divadlo. Pěší dostupnost ke stanici MHD a do stanice metra Dejvická. V blízkosti je obora Stromovka. V souběžné třídě Jugoslávských partyzánů je nespočet obchodů a služeb vč. restaurací. Parkování je možné v parkovací zóně v ulici před domem.

Byt je po kompletní rekonstrukci, s částečným vybavením. Z předsíně je vstup do šatny, technické místnosti (kotel etážového topení, pračka, sušička), dále do WC a koupelny. Z předsíně je na východní straně přístupná kompletně vybavená kuchyně se spíží a pracovna s navazující ložnicí. Z kuchyně a pracovny je přístup na balkon s výhledem do zahrady. Z předsíně je na západní straně vstup do dětského pokoje, který může sloužit též jako druhá ložnice. Další dva obývací pokoje jsou odděleny prosklenými posuvnými dveřmi. Jsou přístupné jak z předsíně, tak také z dětského pokoje. Jeden z pokojů je částečně vybaven, druhý obývací pokoj je možno vybavit podle specifických požadavků nájemce.

A flat size is 139 m2 (5+1) and it is placed on the 2nd floor in a house with a newly installed elevator. On the east side of the house, there is a garden with a direct access to a playground. The west side faces to Stavitelská street. The house is after major reconstruction, a roof and a facade have been repaired recently.

There is a popular Dejvické theatre, a tram station and a subway station in a close vicinity. Closed parking places are available in a nearby building of the Technical library. The flat is equipped with a new modern furniture. From the spacy hall there is an entrance to a wardrobe(cloak) room, technical room (with a boiler, washing machine and a dryer), a toilet and a bathroom, on the east side to a fully furnished kitchen (with a pantry), and an office which is further connected with a spacy bedroom on the east side. The kitchen and the office have an access to a balcony with a garden view. On the west side the entrance hall is connected to a children’s room (or another bedroom) which is partly furnished. Next to it there are two living rooms separated by the glass sliding doors. They are accessible from the children’s room as well as from the entrance hall. One of the rooms is fully furnished while the other one can be equipped according to client’s demands.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342377
Dispozice5+1
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha139
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Předzahrádka 150 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 13,1 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStudentský dům
🚶 249 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 066 m (3 min)
ObchodDejvické pekařství
🚶 213 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 474 m (6 min)
Restauracebufet Ferdinand
🚶 211 m (3 min)
LékárnaLékárna Pod sv. Matějem
🚶 117 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 467 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 409 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 718 m (9 min)
Hřiště
🚶 380 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.