Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyPočátecká, Praha - Michle

Počátecká, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 500 Kč


Pronajmeme, nejlépe dlouhodobě, byt (70,2 m2) s terasou (24,1 m2) v cihlovém činžovním domě, 4. patro (5.NP) bez výtahu, nedaleko stanice metra a obchodního centra DBK Budějovická. Byt je k dispozici ihned.

Jde o byt č. 410/122 z plánu na obr., okna a terasa směřují na západ do klidné ulice s předzahrádkami a zelení. Dům je zateplený, obyvatelé mají k dispozici také oplocenou zahradu za domem (viz foto).

Byt je vybavený kuchyňskou linkou (plynový sporák s troubou, odsavač, dřez, kombinovaná lednička) a pračkou, parkety jsou ve dvou pokojích, v chodbě dlažba terazzo, lino v koupelně, WC a kuchyni. V bytě přípojka UPC i vysokorychlostní Internet

Nájemné 18.000 Kč/měs. + zálohy 2.500 Kč/měs. na služby a energie (náklady při 2 os. cca 2.000-2.500 Kč). Kauce splatná s prvním nájmem.

Preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat.

We are renting, preferrably for a long term, an apartment (70.2 m2) with a terrace (24.1 m2) in the brick house, 4th floor (5.NP) without elevator, near the Budějovická metro station and shopping centre DBK. Available inmediately.

It is a flat no. 410/122 of the pictured plan, windows and the terrace facing west to a quiet street with front gardens and greenery. The house is insulated (see pic), residents can also use the fenced garden behind the house (see pic).

The apartment is equipped with kitchen cabinets (+ gas cooker with oven, cooker hood, sink, combined refrigerator) and washing machine. Parquet floor is in two rooms, terazzo tiles in the hallway, linoleum in the bathroom, WC and kitchen. UPC cable and hi-speed internet connection available.

Rent CZK 18.000/month + monthly deposit CZK 2.500 for shared services and energy (usual costs for 2 persons about CZK 2.000-2.500). Refundable rent deposit payable with the first rental payment.

We prefer non-smokers without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363290
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Předzahrádka 24 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.