Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 105 m² bez realitkyKrakovská, Praha - Nové Město

Krakovská, Praha - Nové MěstoMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Luxusní 3+kk+2xbalkon, 2x koupelna, 2x WC, 105 m2, cihla, v srdcí Prahy!! U Vaclavaku. Uvnitř vše relativně nové - totální rekonstrukce z roku 2015, provedena nejdražšími materiály. 4. NP, výtah, byt zařízený nábytkem a technikou, k nastěhování ihned. V bytě jsou dřevěné parkety a dlažba, nové dřevene okna a dveře. Kuchyňská linka s elegantními spotřebiči retro-varná deska, trouba, retro-digestoří, retro-mikrovln.trouba, myčka a lednice, vše absolutně nové, vše značky Gorenje. Dvě koupelny s WC, jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem. Pračka je umístěna v úložném prostoru. Krb v obývacím pokoji. Z oken výhled jak do klidného dvoru po rekonstrukcí, tak i na budovu Muzea. Jen 60 metru od Vaclavaku, 90 metru od metra Muzeum. v ulici - restaurace, pradlena, vietnamské obchody, čínské restaurace, hospody, policie ČR, centrum plastické chirurgie, bulharská ambasáda, opravna oděvu. Na rohu KFC a Václavské náměstí. Cena 25.000,-Kč včetně všech poplatku, mimo internet a elektřinu.

We offer to rent uniquet flat of 105 sqm, 3+kk + 2 balcons with wonderful view of Prague Castle. Right in the centre of Prague 1, only 60 metrs from Vaclav square (Museum), really just few steps from Wenceslav square. Spacious comfortable flat is located on the 4th floor of brick building with lift. The apartment is absolutly new, new furniture, 2 new bathrooms. Telephone, satellite, cable connection, internet. New kitchen unit, equipped with all appliances – stove, oven, dish washer, refrigerator and fridge in retro style. Sunny quiet flat right in the heart of Prague with a wonderful view of the city. Locality offers all the civic amenities you can even imagine – restaurants, shops, music clubs, cinemas, theatres, etc. Transport to all parts of Prague is also excellent. Total price 39 900 CZK, possible little bit dicount.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363575
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDMuzeum
🚶 283 m (3 min)
PoštaHlavní pošta
🚶 589 m (7 min)
ObchodPekařství Křupavý rohlíček
🚶 133 m (2 min)
Banka
🚶 159 m (2 min)
RestauraceVýtopna
🚶 158 m (2 min)
LékárnaLékárna Opletalova
🚶 256 m (3 min)
ŠkolaAkademické gymnázium
🚶 530 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 610 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 274 m (3 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 517 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.