Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyChotěšovská, Praha - Letňany

Chotěšovská, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Slunný byt 2+kk atyp v prvním patře pětipatrového bytového domu s balkónem 6m2 s výhledem do zeleně, nacházející se v klidné lokalitě v Praze 9 mezi stanicemi metra Střížkov a Prosek v dochozí vzdálenosti. Zastávka autobusu je vzdálena 300 m. Orientace bytu na jihozápad. Kuchyň je vybavena el. spotřebiči (lednice, elektrický sporák, mikrovlnka), k dispozici je velká vestavná skříň, velká komora s botníkem. Samostatný záchod a koupelna, která je vybavena pračkou. K bytu náleží vlastní venkovní stání na auto. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi. Spotřebované energie a voda jsou účtovány podle skutečné spotřeby na základě odečtu měřidel. Obchod s potravinami 100 m. K nastěhování ihned. Ideální pro jednotlivce nebo pár. Pouze nekuřák.

Sunny flat 2 + kk atyp on the first floor of a five-storey block of flats with a balcony 6m2 overlooking the greenery, located in a quiet location in Prague 9 between Střížkov and Prosek metro stations within walking distance. The bus stop is 300 m away. The orientation of the apartment to the southwest. The kitchen is equipped with el. appliances (fridge, electric stove, microwave), large built-in wardrobe, large chamber with shoe. Separate toilet and bathroom equipped with a washing machine. The apartment belongs to its own outdoor parking space on the car. The apartment is equipped with a security door. Consumed energy and water are charged based on actual consumption based on meter readings. Grocery store 100 m. To move in immediately. Ideal for individuals or couples. Non smokers only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu366848
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.