Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nově zrekonstruovaný, zařízený světlý byt ve 2. patře kompletně zrenovovaného činžovního domu s novým výtahem a zachovanými původními prvky. Vyhledávaná rezidenční lokalita na Vinohradech s rychlou dostupností do centra, pár bloků od stanice metra Jiřího z Poděbrad a Čelakovského sadů, s plnou občanskou vybaveností v okolí.

Interiér bytu tvoří 1 ložnice s balkonem orientovaným do ulice, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou a vstupní hala.

Velká okna, dřevěné parkety, bezpečnostní vstupní dveře, nová kuchyň s vestavnými spotřebiči, pračka se sušičkou, internet, domácí vrátný, sklep.

Newly renovated fully furnished 1-bedroom flat situated on the second floor in a completely refurbished traditional residential building with a new lift and preserved original features. Conveniently located in the popular Vinohrady residential neighborhood with quick connection to the city center, just a few blocks from Jiřího z Poděbrad metro station and tram stops, with full amenities and a park within walking distance.

The bright interior includes one bedroom with balcony facing the street, living room with a fully fitted open kitchen, shower bathroom with bidet and toilet, and an entry hall.

Large windows, wood parquet floors, security door, new kitchen with built-in appliances, washer/dryer, Internet, audio entry phone, cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu370185
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.