Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 75 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 919 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji designově zařízený světlý byt 2+kk o nadstandardní rozloze 76 m2 v žádané lokalitě Stodůlky - Britská Čtvrť. Orientace bytu je na jih s výhledem do soukromého vnitrobloku. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží.

Byt je moderně zařízen s kvalitní kuchyňskou linkou sladěnou s obývací částí s led osvětlením v celém prostoru. V bytě jsou vestavné skříně a kvalitní podlahy, dále prostorná koupelna s oknem a komora. K bytu náleží krytá terasa s dřevěnou podlahou o rozloze 11 m2 a rozměrné garážové stání v podzemních garážích přímo pod domem. Celý objekt je nepřetržitě střežen bezpečnostní službou a kamerovým systémem. V areálu domu je útulný vnitroblok s vodními prvky a dětským hřištěm.

V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, výborná dopravní dostupnost - 2 min pěšky od domu metro B Stodůlky, škola, školka, nákupní možnosti (Metropole Zličín, Ikea, Globus, Makro, kousek od domu Billa). Přímé napojení na městský okruh a blízká dostupnost letiště. Byt je nabízen kompletně zařízený.

Žádáme realitní kanceláře aby nás nekontaktovali!!

We sell design furnished and bright apartment 2 + kk on premium area of ​​76 m2 in the desired location Stodůlky - British Quarter. Orientation apartment is south overlooking the private courtyard. The apartment is located on the fourth floor. The apartment is modernly furnished with quality kitchen harmonious living area with LED lighting.

There are built-in wardrobes and quality floor, as well as a spacious bathroom with a window. The apartment has a covered terrace with wooden floor area of ​​11 m2 and a large garage in the underground floor.

The entire building is constantly guarded by security guards and CCTV. In the area of ​​the house is a cozy courtyard with water features and a playground.

There you will find all the amenities, excellent transport links - 2 min walk from the house metro B Stodůlky, school, kindergarten, shopping (Metropole, Ikea, Globus, Makro, a short walk from the house)

Direct connection to the City Circle and nearby access to the airport. The apartment is offered fully furnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu371017
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.