Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyHolubinková, Praha - Pitkovice

Holubinková, Praha - PitkoviceVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Zcela nový zařízený byt se 2 lodžiemi v 1. patře nízkopodlažní novostavby s venkovním parkováním v moderní rezidenční zástavbě v Pitkovicích. Klidná lokalita na okraji Prahy, v blízkosti obchodně-zábavní zóny Průhonice - Čestlice (1 min. jízdy) a komerčního centra Chodov (5 min. jízdy). Snadná dostupnost k dálnici D1 nebo na Pražský okruh, 25 minut jízdy autem do centra Prahy.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou moderní kuchyní a jídelním prostorem, 2 samostatné ložnice (jedna je zařízena jako pracovna), dále koupelna s vanou a toaletou, toaleta pro hosty a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Všechny hlavní místnosti mají přístup do lodžie.

Laminátové podlahy, dlažba, bezpečnostní dveře, vertikální žaluzie kombinované se záclonami, pračka, myčka, TV, alarm, kvalitní matrace. V ceně jsou zahrnuta dvě parkovací stání. Dětské hřiště u domu. Záloha na společné služby a spotřebu energií cca 4500 Kč měsíčně. Milí sousedi.

All new furnished 2-bedroom flat with 2 enclosed balconies on the first floor of a modern building with a lift and outside parking, in a quiet and green residential area of Pitkovice. Quick access to the D1 highway and Prague City Ring Road, 20 min. drive to the city center, 5 min. drive to Chodov business center, 1 min. to Čestlice business and entertainment center.

The interior includes living room with a fully fitted modern open kitchen and dining area, master bedroom with built-in wardrobes and high quality mattrace, second bedroom (or office), bathroom with tub and toilet, guest toilet, and entry hall with lots of built-in wardrobes. All main rooms have balcony access.

Laminated floors, tiles, security entry door, vertical blinds combined with sheer curtains, washer, dishwasher, TV, alarm, audio entry phone. Two outdoor parking spaces included. Children's playground near the building. Monthly deposit for common building charges and utilities around CZK 4500. Friendly neighboors.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374863
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.