Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 7 m² • Sklep 10 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce25 800 Kč


Prostorný a dobře dispozičně řešený byt s krásným výhledem na panorama Prahy. Balkon a lodžie, garážové stání (v bezprostřední blízkosti výtahu), dvě sklepní kóje.

Plně zařízená kuchyně (myčka, lednice, mikrovlnka, trouba), jídelní stůl a židle, gauč v obývací části, poličky, skříňka a komoda pod televizi. Ložnice bez vybavení. Pracovna (dětský pokoj) s nábytkovou stěnou a dvěma skříněmi. Na chodbě vestavné skříně, a vestavné boxy na prádlo. Dubové parkety na chodbách, v ložnici a obývacím pokoji. Samostatné WC.

V blízkosti nákupní centrum, večerky, několik supermarketů, školka, škola, pošta. Botanická zahrada 5min pěšky, 10min do ZOO. Dobré napojení na cyklostezky podél Vltavy, blízkost zeleně.

Internet přes wifi nebo kabel.

Roomy, well designed flat with a magnificent view of the Prague panorama. Balcony, and enclosed balcony, parking place (next to lift), two cellars.

Fully furnished kitchen (dish washer, microwave, oven and fridge), table and chairs in the dining part, sofa, shelfs, display cabinet, TV chest. Bedroom not furnished. Workroom/ children's room with a wall unit, two wardrobes . Very spacious integrated wardrobes on the corridor, integrated laundry boxes. Bathroom with bath and a niche for a washing machine and a dryer. Separate WC.

A shopping mall is close by, convenience stores, supermarkets, kindergarten, school, post office. 5min walking distance to the botanical garden, 10min distance to the Prague ZOO. Good connection to cycling tours along the Vltava River, a lot of green around.

Internet via wifi or cable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490783
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží14
Typ budovyOstatní
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 6 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 7 m²
Sklep 10 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrakov
🚶 189 m (2 min)
PoštaPraha 81
🚶 239 m (3 min)
ObchodJečmínek
🚶 233 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 174 m (2 min)
Restaurace
🚶 174 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 212 m (3 min)
Škola1. Střední ScioŠkola
🚶 606 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 768 m (9 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 500 m (4 min)
Hřiště
🚶 301 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.