Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNa Palouku, Praha - Strašnice

Na Palouku, Praha - StrašniceVybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Poplatky za energie1 200 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Popis: Moderně zažízený byt v novostavbě v atraktivní lokalitě Na palouku(Královské Vinohrady) s podzemním garážovým stáním pod domem. Byt má obytnou kuchyni s vestavěnými spotřebiči, jídelnou a obývací částí se vstupem na balkon. Ložnice s možností pracovny rovněž se vstupem na balkon. Prostorná koupelna s vanou, WC separátně, komora, skladovací prostor v chodbě. V bytě veškeré kabelové rozvody (internet,TV-UPC) Kompletní občanská vybavenost v místě, MHD metro Strašnická, Želivského.

Modern furnished appartment in a very attractive location Na palouku(Královské Vinohrady) with underground parking place underneath the house.Appartement is divided in fully equipped kitchen with in-built appliances, dinning section and the living room with entry to balcony. Seperate bed room with possibility of small working place also with entrence to balcony. Spacious bath room with bath and seperate toilet, storeroom. The apartment has all wiring (internet, TV-UPC) Location of the house in the wide center (approx.10 min.to Václavské square),public transport subway (station Želivského, Strašnická),green area. Lessor speaks English,German,Russian

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu385028
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.