Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyPodolská, Praha - Podolí

Podolská, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 350 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od 1. července 2019, světlý, před 2 lety částečně zrekonstruovaný, byt o dispozici 2+1 v krásné a žádané lokalitě Podolí ihned u Podolské vodárny - centrum dostupné tramvají do 5 min., Vltavská náplavka pěšky - 5 min., cyklostezka kolem Vltavy - 1 min., Žluté lázně - 5 min., Vyšehrad park - 5 min., Pankrác - 10 min., Budějovická - 15 min.

Nabízený byt je dispozičně uspořádán jako 2+1+spíž a zasklená lodžie (možno využít jako balkón), o velikosti celkem 53 m2 - neprůchozí samostatný obývací pokoj, průchozí kuchyně, ložnice. Byt je umístěn v klidném cihlovém činžovním domě ve 3. patře bez výtahu. Celý dům slouží k trvalému rezidenčnímu bydlení, nikoli ke krátkodobým nájmům či airbnb.

K bytu náleží sklep 13m2, který je možno také využít.

Byt je kompletně zařízen: Nová koupelna, pračka, lednice a sporák; udržovaná kuchyňská linka + vybrané kuchyňské náčiní; postel, zařízení obývacího pokoje, postel - dvojlůžko včetně matrací. Zcela nová okna a výmalba.

Byt je velmi klidný, teplý a světlý (nad úrovní protějších domů). Vytápění novými elektrickými přímotopy. Internet UPC - 200Mbps.

Vzhledem k dispozičnímu uspořádání je byt vhodný pro 1 nebo max. 2 osoby (pár).

Výše měsíčního nájemného:

měsíční nájemné 15.000 Kč + zálohy na plnění spojená s užíváním bytu (společné poplatky, voda, odpad, úklid...) ve výši 2.350 Kč/byt/měsíc (při užívání bytu 1 osobou; při užívání bytu 2 osobami kalkulováno správou domu ve výši 2.950 Kč/byt/měsíc).

Úhradu elektrické energie hradí nájemce přímo dodavateli dle reálné spotřeby (reálně max. 1000Kč/měsíc) - odběrné místo bude ke dni zahájení nájmu převedeno přímo ze stávajícího na nového nájemce.

Kauce 20.000 Kč.

Máme zájem pouze o dlouhodobý pronájem.

Nepronajímáme ve spolupráci s realitními kancelářemi, byt není určen k užití pro účely airbnb, tedy pouze pro přímé nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu389467
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.