Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyPod Lysinami, Praha - Hodkovičky

Rezervováno
Pod Lysinami, Praha - HodkovičkyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Kompletně vybavená, slunná a zrekonstruovaná garsonka (32 m2) u lesa v krásném a čistém renovovaném paneláku. Zvýšené přízemí (okno 4 metry nad úrovní chodníku). Dům je zabezpečen kamerami a vchody jsou na elektronické čipy. Kolem domu je parková úprava a komunitní zahrada. Byt je vybaven nábytkem, ručníky, nádobím, příbory, novou peřinou a polštářem včetně cích. Potěší vás i prostorná šatna s tyčemi a regály na oblečení. Postel se ráno změní na sedačku, stačí schovat peřinu a polštář do spodní zásuvky. K pohodlnému sezení je určeno i křeslo s podnožkou. Nechybí mikrovlnka, pračka, lednice a sporák s digestoří. Byt je v unikátně zrenovovaném panelovém domě (byla o něm natočena reportáž): sauna, velkokapacitní sušičky, 2x malá posilovna, místnost na ping pong a společenská místnost/herna pro děti. Slušní sousedé a les přímo za domem. Je tu hezky a čisto, pronajímá se minimum bytů, takže dům je tichý. Okna jsou na jih a proti slunci chrání žaluzie. Zastávka busu 200 metrů (bus 121 a 106 zastávka Na lysinách) nebo 5 min busem k zastávce Černý kůň (tram 3 a 17). Máte to 2 zastávky busem (5 min) je nové koupaliště/biotop Lhotka a dole u Vltavy dráha na brusle a kolo plus golfové hřiště. Kauce 20 000 Kč. Pozn. nenechejte se nachytat fotkami garsonek, kde pokoje vypadají mega prostorně. Garsonky prostě JSOU malé (ideální pro jednoho), proto jsem do ní nedala příliš nábytku, aby se tam dalo třeba cvičit, nebo si pozvat přátele. Prosím ozvěte se, jen pokud máte vážný zájem, fotky i video by vám měly přesně napovědět, jak to tu vypadá. Děkuji za pochopení a těším se na shledanou.

Cute 30 sq.metres large (or rather small :-) appartment, fully equipped (including cuttlery, blankets and towels), close to the forest. Fresh and renovated builing.I n case of your interest, contact me, I am fluent in English. Only long term rentals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu392398
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od15. 4. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Lysinách
🚶 171 m (2 min)
PoštaPraha 418
🚘 2 232 m (4 min)
ObchodBilla
🚘 1 862 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 232 m (4 min)
Restauraceu Černého koně
🚘 1 142 m (2 min)
LékárnaBenu
🚘 1 318 m (3 min)
Škola
🚶 408 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílovská
🚘 1 646 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 341 m (2 min)
Hřiště
🚶 102 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.