Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyJelínkova, Praha - Kobylisy

Jelínkova, Praha - KobylisyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Makléři a RK prosím nevolejte a nekopírujte můj inzerát.

10.500,- nájemné plus 2.800,- poplatky měsíčně, jednorázová vratná kauce 16.000,- Kč.

Jsem přímý majitel, neplatíte žádnou provizi. Nabízím k pronájmu velmi pěkný, světlý a čistě zařízený byt ve velmi žádané a klidné lokalitě. Blízko přírodě (lesopark Ďáblický háj s dětskými hřišti, možností grilování či pikniku, lesní stezky a běžecké trasy pro cyklo či jogging).

Dům je zrekonstruovaný, zateplená fasáda, šest nadzemních podlaží (5 pater). Bezbariérový přístup, nový výtah a vstupní portál, videotelefon a vstup na čip. Veškeré inženýrské sítě (elektro, plyn, kabelová televize, internet), ohřev vody je lokální, vytápění centrální - dálkové.

Bytová jednotka o dispozici 1+KK s výměrou 33m2, je v 5.NP (4. patro), okna situována na východ. V obývacím pokoji je koberec, moderní nábytek, postel s lamelovým roštem vč. matrace (180 cm), konferenční stolek, dekorační závěsy. V předsíni je prostorná šatní skříň se zrcadlem, sušák na prádlo, botník a věšák. V koupelně je pračka, koš na prádlo, zrcadlo a skříňka. Kuchyň je vybavená základním nádobím pro 2 osoby, kuchyňská linka zn. Sykora s vestavěnou lednicí, nerezovým dřezem s odkapem, sklo-keramická varná deska, spíž pro uchování potravin s kovovými výsuvy, všechny šuplíky s dojezdy, barový - snack - pult se dvěma výškově stavitelnými židlemi.

V lokalitě je k dispozici veškerá občanská vybavenost (školka, škola, několik dětských hřišť, obchody, příjemné restaurace či veřejné koupaliště). Dochozí vzdálenost na metro Ládví 6 minut, zastávka autobusu MHD hned před domem. Parkování na modrých zónách - bezproblémové. Možnost zajistit garážové stání blízko domu.

Real-estates agents please do not call.

10.500,- CZK rent plus 2.800,- CZK duties monthly, deposit 15.000 CZK.

I am a direct owner and I offer very nice, bright and clean apartment in a very attractive and quiet location. Close to Nature Park (forest Ďáblický háj) with children’s playground, barbecue and picnic, foot-paths and trails for biking or jogging.

The house is all renovated, insulated facade, six floors. Barrier-free access, a new elevator and entrance portal, videophone and ID-chip entrance. The house is equipped with all utilities (electricity, gas, cable TV, Internet), hot-water is prepared locally, and central heating is remote.

The flat has disposition 1+k (1+kitchenette) with an area of 33 square meters, 5th floor, windows to the East. Interior is fully equipped, living room has carpet, decoration curtains, double-bed, coffee table, work-table for the computer and modern set of furniture. In the entrance hall there is large wardrobe with mirror, clotheshorse, shoe rack and hanger. The bathroom has a washing machine, laundry basket, mirror and cabinet. Kitchen is fully equipped (dishes for 2 persons), kitchen unit Sykora with a built-in refrigerator, stainless steel sink with draining, glass-ceramic cooktop, pantry food storage with drawers, all drawers with a roll-outs, bar table with two height-adjustable chairs.

There are available all civic amenities (kindergarten, school, several playgrounds, shops, cinema, nice restaurants or public swimming pool). Walking distance to metro Ládví 6 minutes, the bus stop is 100m from the house. Sufficient parking slots - blue zones. Optional garage place near the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400016
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBojasova
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 82
🚶 738 m (9 min)
ObchodVečerka
🚶 224 m (3 min)
BankaRaiffeisen bank
🚶 741 m (9 min)
RestauraceŽernosecká
🚶 365 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 638 m (8 min)
ŠkolaŽernosecká
🚶 251 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 374 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 723 m (4 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.