Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyČistovická, Praha - Řepy

Čistovická, Praha - ŘepyVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu nadstandardní byt ve střeženém areálu Bělohorských zahrad s 24 hodinovou recepcí a uzavřeným areálem s vlastním dětským hřištěm. Jedná se o plně zařízený byt velikosti 3+kk o celkové ploše 77,2 m2 (8m2 tvoří terasa) pro náročnou klientelu.

V obývacím pokoji (spojeným s jídelnou) je kuchyně na míru v dekoru třešeň, která ladí s nábytkem (obývací stěna a rozkládací jídelní stůl) na míru. Kuchyňské spotřebiče značky AEG. V obývacím pokoji je kožená sedací souprava. V ložnici manželská postel a skříně. V pracovně/ dětském pokoji je pracovní stůl a skříňky. Na terase je zahradní nábytek a umělá tráva. Zaveden vysokorychlostní internet a satelitní TV. Rozvedeno 5+1 audio pro domácí kino, příprava pro projektor a projekční plátno. Vestavěné skříně v chodbě.

EZS napojená na 24 hodinovou recepci. V bytě jsou dřevěné plovoucí podlahy v dekoru buku kombinované s velkoformátovou dlažbou. Vlastní kotel a možnosti nezávislé regulace topení a větrání dřevěnými euro okny opatřenými žaluzijemi.

K bytu náleží parkovací stání se sklepem v 1.PP. Parkovací stání je velké hned proti výtahu – původně projektované jako invalidní, bezproblémově zaparkujete i s velkým SUV. U garážového stání je uzamykatelný sklep.

Byt je součástí střeženého areálu s dobrou dostupností do centra, možností parkování i druhého vozu v areálu (případně i možností pronájmu dalšího parkovacího stání). Celý areál je bezbariérový ideální pro mladé rodiny s kočárkem nebo anopak starší osoby se sníženou mobilitou. Snadná dostupnost na letiště (10 min) a zároveň i centra (cca 15 min). V okolí zeleň (obora Hvězda, park Ladronka, rezervace Divoká Šárka) a infrastruktura (mezinárodní školy, obchody). Poplatky cca 5 tisíc. Byt se nachází v 2. NP s orientací terasy na jih. Je kompletně bezbariérový.

Hledáme seriózního nájemce. Do této doby v bytu bydlela jen rodina.

We offer a luxury apartment at the private residential complex called White Hill Gardens guarded with 24 hour reception and security, children's playground and underground parking. It is a fully furnished apartment 3 rooms plus kitchen with a total area of 77.2 square meters (8m2 terrace).

The living room (connected to the dining room) with open kitchen (equipped by oven, fridge and dishwasher). The leather sofa in the living room. The bedroom has a king size bed and a wardrobe. Second bedroom furnished with desk and small lockers. There is a garden furniture on the terrace. High-speed internet and satellite TV plus 5 + 1 audio for home theater. Entry hall with built-in wardrobes.

24-hour reception with electronic security system and doorbell. Independent gas heating and ventilation with no need of air condition.

The apartment has a parking lot in the basement. Parking lot is big enough to park even with SUV facing the elevator. At the parking lot there is a separate lockable storage room.

The apartment is part of a luxury residential area with easy access to downtown, and additional outdoor parking (or even the possibility of renting additional parking spaces). Easy accessibility to the airport (10 min) and also Prague city center (about 15 minutes). Many parks around (Hvězda, Ladronka park, reservation Wild Sarka) and infrastructure (international schools, shops). Common building charges and utilities around 5 000 CZK. The apartment is located on the 2nd floor with a terrace facing south.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu410825
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.