Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 130 m² bez realitkyHusinecká, Praha - Žižkov

Husinecká, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Krásný prvorepublikový světlý byt v dispozici 4+1 k pronájmu, rozloha 130 m2. Velmi výhodná poloha domu, přímo na zastávce tramvaje, snadná dostupnost do centra a po celé Praze.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Má celkem 3 průchozí pokoje (každý o rozloze 24 m2), jeden menší pokoj s vstupem na balkon, velkou chodbu, koupelnu, oddělené WC, kuchyň, spíž.

Pokoje jsou nevybavené. Koupelna i kuchyň jsou vybavené, v kuchyni je linka se spotřebiči (sporák, dřez, digestoř, lednice s mrazákem), v bytě je pračka.

Orientace velkých pokojů je na jih, výhled na park a stadion. Menší pokoj a kuchyň jsou orientované na sever do klidného vnitrobloku.

V domě je prostorný nový výtah a široké schodiště. Dům, kde se byt nachází, je dlouhodobě kvalitně udržovaný, probíhá pravidelná a zodpovědná údržba.

Poplatky zahrnují i náklady za odvoz odpadu, vodné a stočné, úklid společných prostor. V ceně není spotřeba elektřiny, ta závisí na individuální spotřebě nájemníka. Internet není v ceně.

Smlouva bude uzavřena na 1 rok s možností prodloužení 3 měsíce před vypršením smlouvy.

V době bydlí převážně starousedlíci, často vyššího věku, a dům je dlouhodobě velmi spořádaný a klidný. Toto je nutné respektovat, rušení nočního klidu nebude tolerováno. Pronájem pokojů přes AirBnb apod. není možný.

Před domem jsou parkovací zóny, parkovací kartu lze zařídit na základě nájemní smlouvy. Zdarma lze zaparkovat přes noc u VŠE a okolí.

V okolí je plná občanská vybavenost - školky, školy, doktoři, potraviny, pošta, spousta restaurací, kaváren, fitko, sportoviště, kina, divadla... Riegrovy sady, Vítkov a Parukářka v dosahu krátké chůze, na Vítkově je dráha pro bruslaře. Přímo v domě je trafika a kavárna. Na hlavní ulici je zastávka několika tramvajových linek. Hlavní nádraží je vzdáleno jednu zastávku, na všechny linky metra je to max 10 minut MHD. V noci spojení noční tramvají.

Prohlídky budou možné o víkendu dopoledne po vzájemné domluvě.

We welcome foreign tenants. Please contact me for more details.

Large 2nd floor flat for rent in Prague 3 near Husinecka tram stop - 1 stop from Hlavni nadrazi (Central Station) and 2 from Masarykovo nadrazi. 135 m2, 4+1, large entrance hall with tiled flooring, 3 large rooms with wood flooring, one small room with a small balcony, a very nice kitchen with tile floors a pantry, all major appliances provided and some small ones too. The rooms are unfurnished. Long term rent preferred.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485370
Dispozice4+1
Dostupné od26. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusinecká
🚶 57 m (1 min)
Pošta
🚶 475 m (6 min)
ObchodPekařství & lahůdky
🚶 50 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 123 m (1 min)
RestauraceU Dobruských
🚶 45 m (1 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 457 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 398 m (5 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 225 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 557 m (7 min)
Hřiště
🚶 454 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.