Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyNaardenská, Praha - Liboc

Naardenská, Praha - LibocMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový luxusní byt 1+kk (33 m2) s terasou (8 m2), zahrádkou (28 m2), a sklepem (6 m2) v nově (léto 2018) postaveném moderním domě v mimořádně klidné a tiché části Prahy 6 Liboc pod Oborou Hvězda, nedaleko Libockého rybníka a v sousedství zrekonstruovaného statku Libocký dvůr. Lokalita kolem Libockého rybníku je velmi příjemná jak pro bydlení, tak i pro relaxaci.

Byt se nachází v přízemí domu. Velká krytá terasa (8m2) a zahrádka (28m2) u obývacího pokoje (orientovaná na východ) nabízí dostatek místa pro posezení a relaxaci.

Byt je zcela nový, vybavený na míru nově vyrobenou kuchyňskou linkou s novými spotřebiči (indukční varná deska, el. trouba kombinovaná s mikrovlnkou, myčka, digestoř, lednice s mrazákem), s jídelním stolem se židlemi, vestavěnými skříněmi (chodba a obývací pokoj) a svítidly. Moderní koupelna je vybavena nábytkem, doplňky a podlahovým topením. Na podlaze v koupelně je dlažba. Ostatní podlahy v celém bytě jsou laminátové s imitací dřeva od firmy Quick Step.

Venkovní žaluzie s elektrickým ovládáním a alarm s kamerovým systémem potvrzují vysoký standard provedené novostavby. Další předností bytu jsou dostatečné úložné prostory, kde mimo dvou vestavěných skříní je k dispozici také dostatek úložného prostoru nad kuchyňskou linkou a vně bytu pak prostorný sklep (6 m2).

Vysoký standard použitých materiálů, hliníková okna s bezpečnostními konexovými foliemi, silné izolační opláštění budovy , bezpečnostní dveře NEXT, alarm, kamerový systém s nahráváním záznamu z terasy a zahrádky, elektrická požární signalizace, optika pro přenos internetu a TV, atd. Vstup do domu je na čip, všechny prostory domu sledují bezpečnostní kamery.

Vynikající klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností (bus páteřní linka 191 z Anděla na letiště a také 108 a 168 - pěšky 3 min., tram. 20 a 26 - pěšky 5. min a metro A Nádraží Veleslavín 7 min. od domu), blízko nájezdu na Pražský okruh, sjezd Ruzyně (5min.) a navíc nedaleko letiště Václava Havla (10 min.).

Služby (voda, topení, odpad, výtah, úklid a osvětlení domu) bude nájemce hradit paušální částkou ve výši 2.500,- Kč/měs, elektřina přepis na nájemce. Pronájem pouze dlouhodobě, 1 rok a déle. Kauce ve výši 15is Kč. Nutno vidět!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500189
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Předzahrádka 28 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDLitovický potok
🚶 305 m (4 min)
PoštaPraha 614
🚘 2 017 m (6 min)
ObchodVečerka
🚶 410 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 670 m (8 min)
RestauraceLibocký dvůr
🚶 187 m (2 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚘 2 628 m (8 min)
ŠkolaThe Prague British School
🚘 1 396 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 285 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Liboc
🚶 567 m (7 min)
Hřiště
🚶 108 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.