Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce19 600 Kč


Moderní byt 2+KK 52,7 m2 (+ garážové stání) + balkón 5,2 m2, 2. NP, na JV. Bytový Park Prosek, ulice Makedonská 622/12. Moderní kuchyňská linka na míru s myčkou nádobí, se sklokeramickou varnou deskou, vestavnou troubou, lednicí, digestoří a mikrovlnnou troubou (vše Electrolux). Včetně základní sady nádobí, skleniček a hrnců. Obývací část se sedacím nábytkem. V chodbě předsíňový nábytek. Zařízená šatna či komora. V ložnici vestavná skříň, postel a komoda. Ložnice oddělena posuvnými dveřmi. Koupelna s vanou, umyvadlem, závěsné WC, pračka AEG. Na balkoně je stolek z umělého ratanu se dvěma židlemi. Na všech oknech jsou žaluzie. Kvalitní dřevěná podlaha a dlažba, moderní provedení. Garážové stání v ceně k dispozici.

Přípojka na telefon/internet/TV.

Byt s dostatkem klidu a soukromí.

V atraktivní lokalitě komplexu Prosek Park, 500m stanice metra Střížkov (3minuty pěšky), 15 min. do centra, kousek od velkého obchodního centra Letňany a aqvaparku Letňany Lagoon.

Okolí poskytuje velmi dobrou občanskou vybavenost. Nedaleko je pošta, banka i supermarket. V místní poliklinice funguje lékařská pohotovost.

Součástí je 8 000 m2 zeleně a dvě dětská hřiště plus multifunkční hřiště na míčové hry. V bezprostřední blízkosti je krásný park Přátelství.

Nájem 16.000,- Kč + 3.600 Kč záloha služby a energie.

Vratná kauce 19.600 Kč. K nastěhováni od 1.3.2021.

V případě zájmu je možné zrealizovat normální či videoprohlídku této nemovitosti z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Nájemné i zálohy za služby jsou splatné vždy předem, a to nejpozději do 25 dne, měsíce předchozího. Vratná kauce a první kompletní nájem (nájem + poplatky) splatné hotově při uzavření smlouvy. Byt je k dispozici od 1.3.2021, nabízen přímým vlastníkem. K bytu náleží garážové stání. Preferován dlouhodobý pronájem. Prosím nekuřáky, bez domácích zvířat (žádné kočky, psy, morče apod.). S ohledem na dispozici je byt vhodný pro 1-2 osoby.

POKUD ČTETE TENTO INZERAT NABIDKA JE STÁLÉ AKTUÁLNÍ!

Prohlídky jsou možné téměř každý den mezi 8 až 21.

En. náročnost: Třída C - Úsporná č. 78/2013 Sb. podle vyhlášky

Modern apartment 2 + KK 52,7 m2 (+ parking) + balcony 5,2 m2, 2th floor, on the south-east. Prosek Park , Makedonská 622/12. Modern custom kitchen with dishwasher, glass-ceramic hob, built-in oven, fridge, hood and microwave (Electrolux). Includes a basic set of dishes, glasses and pots. Living room with seating furniture.

In the corridor the hall furniture. Cloakrom. In the bedroom built-in wardrobe, bed, chest of drawers. The bedroom is separated by a sliding door. Bathroom with bath, wash-basin, hanging toilet, washing machine AEG. On the balcony is a table with two chairs.

All the windows are with Venetian blind. Quality wood floor and tile, modern design. Parking slot available.

Telephone / Internet / TV connection.

Apartment with plenty of peace and privacy. The attractive location of the Prosek Park complex, 500 meters from the Střížkov metro station (3 minutes walk), 15 min. to the center, a close from large shopping center Letňany and Letňany Lagoon Aqua Park.

Surroundings provide very good civic amenities. Nearby there is a post office, a bank and a supermarket. There is a medical emergency at the local polyclinic.

It features 8,000 square meters of green and two playgrounds plus a multifunctional ball game court.

In the immediate vicinity is the beautiful Friendship Park.

Rent CZK 16.000 + CZK 3.600 advance service and energy.

Refundable deposit of CZK 19.600

To be moved by agreement, from 1.3.2021

In case of interest, it is possible to carry out a normal or video tour of this property from the comfort of your home in real time via Skype, Messenger, WhatsApp and other communication platforms.

Both rentals and service advances are due in advance, not later than 25 days, the previous month. Refundable deposit and first complete lease (rent + fees) payable in cash at the time of conclusion of the contract. The apartment is available immediately, offered by a direct owner. The apartment has a garage. Preferred long-term rental. Please non-smokers, no pets (no cats, dogs, guinea pigs, etc.). With regard to the layout, the apartment is suitable for 1-2 people.

IF YOU ARE READING THIS ADVERTISING OFFER IS CURRENT ACTUAL!

Tours are possible almost every day between 8 and 21

En. severity: Class C - Economical No. 78/2013 Sb. according to the decree

Современная квартира 2 + KK 52,7 м2 (+ гаража) + балкон 5,2 м2, 2-й этаж, на юго-восток, в совершенно новом здании (вы станете первым арендатором). Prosek Park , Makedonská 622/12. Современная кухня с посудомоечной машиной, керамической плитой, встроенной духовкой, холодильником, вытяжкой и микроволновой печью (Electrolux). Включает в себя базовый набор блюд, очков и горшков. Жилая площадь с

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501318
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 349 m (4 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 666 m (5 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 206 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 441 m (4 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 623 m (7 min)
Lékárna
🚶 469 m (6 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 592 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 487 m (6 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 586 m (4 min)
Hřiště
🚶 71 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.