Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 84 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Evropská, Praha - DejviceVýtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Světlý byt po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2014 se nachází ve 2. patře činžovního domu s výtahem v atraktivní rezidenční lokalitě Prahy 6 – Dejvice, 3 minuty chůze od stanice metra na Vítězném náměstí; v docházkové vzdálenosti od Královské obory Stromovka, prestižní lokality Hanspaulka a Pražského hradu, vjezd do tulenu blanka cca 1km. Parkování v ulici u domu, popř. v přilehlých garážích (není součástí nájmu bytu).

Interiér bytu tvoří západně orientovaný obývací pokoj s kuchyní, zařízenou vestavěnými spotřebiči (myčka AEG, varná el.deska Gorenje). Prostorná ložnice se štukovaným původním stropem, koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou, technická místnost a předsíň s vestavěnými skříněmi.

Byt je vybaven dřevěnými parketami a vyhřívanou dlažbou v kuchyni, koupelně a chodbě, bezpečnostními vstupními dveřmi, zabezpečen alarmem vytápění je pomocí plynového kotle s vlastním zásobníkem vody.

Interiér 78,5 m2 (obývací pokoj 35,5m2, ložnice 24,5m2, koupelna 8,1m2, technická místnost 2,4m2, chodba 6,4m2), sklep 2,5m2, společná chodba k bytu 3,4m2, komora 1,6m2.

Celkem 84,4m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506050
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha84
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.