Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyMilotická, Praha - Zličín

Rezervováno
Milotická, Praha - ZličínVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem krásného, moderního, plně zařízeného bytu 2kk s balkonem o celkové ploše 65m2 v 1. patře rezidenční novostavby v ulici Milotická, Praha 5 na Zličíně.

V bytě je k dispozici kompletní kuchyňská linka se vestavěnými spotřebiči (lednické, sklokeramická varná deska, elektrická trouba a digestoř). Obývací pokoj je zařízený gaučem rozložitelným na plnohodnotné 2-lúžko, obývací stěnou a konferenčním stolkem. V ložnici je k dispozici prostorná skříň, postel (šíře 160 cm), po stranách noční stolky a menší komoda. Koupelna obsahuje standardní zařízení (vana, umyvadlo, zrcadlová skříňka, záchod, žebříkové topení a pračka). V chodbě je nadstandardně velký botník, zrcadlo a také šatník s vestavěným úložným systémem. Byt disponuje bezpečnostními vstupními dveřmi a okny s elegantními vnitřní stínidly na míru.

Nájemné činí 16.000,-Kč + cca 3.500,-Kč poplatky (pro dvě osoby), vyžadujeme kauci v hodnotě dvou nájmu. Zřízení internetu je možné po dohodě. Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak i pro páry (nekuřáci bez domácích mazlíčků).

Bytový areál se nachází v blízkosti velkého obchodně-zábavného centra Metropole Zličín s hypermarketem, mnoha dalšími obchody, restauracemi, službami a multikinem. Kromě toho jsou v okolí zastoupeny také obchodní řetězce Tesco, Globus, Ikea a další. Nedaleko se nachází pošta, mateřská a základní škola, lékárna, knihovna a napojení na cyklostezky. Sportovní vyžití zajištuje hned několik sportovních areálů, tenisová škola a Fitness centrum. Velkou výhodou je i spojení na letiště i do centra města. Autobusové nádraží a stanice metra Zličín, vše cca 7 minut chůze pěšky.

Byt je volný okamžitě. Prohlídky možné po dohodě. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

We are offering a long-term lease of a beautiful, modern, fully furnished apartment in a layout of 2kk with balcony and total floorplan of 65m2 which is situated on 1st floor of a residential new building in Milotická street, Prague 5 in Zlicin.

The apartment has a fully equipped kitchen with built-in appliances (fridge, ceramic hob, electric oven and a hood). The living room is furnished with a pull-out couch, cabinets and conference table. The bedroom furniture comprises a spacious wardrobe, double bed (width 160 cm), 2 night stands and a dresser. The bathroom is standardly equipped with corner bathtub, sink, mirror, toilet and washing machine. The hallway has an extra-large shoe rack, a mirror and a wardrobe with a built-in storage system. The apartment has security entrance doors and windows with custom made interior shades.

The rent consists of 16.000, -CZK + ca 3.500, -CZK utility fees (for two tenants); security deposit of two rents is required. The internet can be arranged upon agreement. The apartment is suitable for singles as well as well as a couple (non-smokers, no pets).

The residential complex is located close to the major shopping and entertainment center Metropole Zličín with grocery store, many other shops, restaurants, other facilities, gym and cinema. Tesco, Globus, Ikea and Avion shopping center are also close by. The neighborhood has a post office, kindergarten, elementary school, pharmacy, library, football stadium, tennis school and is well connected to biking trails. The residential area has a great connection to the airport and the city center. Metro Zličín and bus station for satellite areas are about 7 minutes walking distance.

The apartment is available immediately; viewing is possible upon agreement. If you are interested, please do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521198
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.