Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyNa Maninách, Praha - Holešovice

Na Maninách, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné20 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Nabízím pronájem slunného bytu 2+kk v Rezidenci Avenium v Holešovicích. Jednotka se nachází v 8. patře a výměra bytu je 64 m2 + balkón, lodžie a podzemní garážové stání. Sklepní kóje je na rozdíl od ostatních bytů v domě umístěna přímo v bytě a funguje jako velká komora.

Balkón je orientován směrem do ulice Na Maninách a je z něj krásný výhled, lodžie je přístupná z ložnice a je směrem do dvora. V bytě je kuchyňská linka se sporákem, myčkou a troubou. V předsíni je vestavěná skříň, jinak je byt nezařízený.

V domě funguje 24h ostraha a dům je spravován profesionální společností. Dvůr se zahradou je k dispozici všem obyvatelům domu. Možnost připojení internetu od UPC nebo O2. Částka poplatků neobsahuje el. energii.

Dobrá dostupnost do centra města i ostatních částí Prahy (zastávka MHD 150 metrů, v blizkosti metro st. Vltavská, Nádraží Holešovice, Palmovka).

K dispozici od 1. března 2020.

A sunny apartment located on the top (8th) floor of Avenium Residence (Prague 7). The apartment has 64 square meters, plus a balcony, a loggia and an underground parking space. The majority of apartments in the building have a storage closet across the hall, however in this case it's located inside the apartment, so it can also be used for clothes, etc.

The balcony faces the street (Na Maninach) and has a beautiful view. The loggia is accessible from the bedroom and faces the inner courtyard. The kitchen is equipped with a stove, an oven and a dish washer. There is also an in-build wardrobe, otherwise the apartment is not furnished.

The building has a 24h security and reception and is managed by a service company. The courtyard (garden) is available to all tenants. Internet from UPC or O2, the fee amount excludes electricity.

Good distance from the city center, public transportation in the vicinity - subway (Vltavska, Nadrazi Holesovice and Palmovka) is about 2 trams stops away.

Available from 1 March 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521355
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
Podlaží8
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.