Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyTáboritská, Praha - Žižkov

Táboritská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Moderně zařízený byt 2+kk s parkovacím stáním ve dvoře, 50m2 světlý, tichý byt v žádané lokalitě na hranici Žižkova a Vinohrad – volný ihned. Cihlový dům je po rekonstrukci, vybavený výtahem.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje (rozkládací gauč, jídelní stůl a 4 židle, plazmová televize) s vybavenou kuchyní na míru a s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba, mikrovlnná trouba, indukční plotna, mrazák, lednička, myčka), ložnice s prostornou vestavěnou skříní, předsíně s prostorným botníkem, koupelny s vanou a WC (pračka, umyvadlo), další WC je samostatně. Vstupní bezpečnostní dveře do bytu. Výborná dopravní dostupnost do centra ze zastávky tramvaje Lipanská (100 m od bytu),

Byt je vhodný pro 2 osoby či jednotlivce. V bytě není povoleno kouření a chování zvířat. Od přímého majitele.

Nájemné činí 23 000,- Kč + měsíční poplatky za elektřinu 2 200,- Kč. Přeplatek za elektřinu platí nájemce. Součástí nájmu je internet od O2.

Kauce je vratná a činí jenom 1 měsíční nájem. Nabídka platí pouze pro přímé zájemce, ne realitní kanceláře.

I offer a modern fully furnished quiet apartment situated on the 2nd floor in attractive area of Zikov just a few steps from tram stop Lipanska. Apartment includes parking place in the backyard.

Furniture details: Fully furnished apartment. Kitchen part with induction cooker, built-in oven, microwave, dishwasher. Living room with comfortable, folding sofa, tv table, tv. Bedroom with build-in wardrobe, double bed, night stands and laps. Bathroom with bath and toilet and another toilet situated next to the corridor. Internet by O2 included in the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528759
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.