Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

U Průhonu, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby1 550 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Pronájem zařízeného bytu 2kk 54m2 v Praze Holešovicích, ul. U Průhonu. Byt se nachází v 7. patře – střešní nástavba bytového domu s výtahem. Byt se skládá z předsíně, komory, obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny a terasy. Vstup na terasu (11m2) je z obývacího pokoje.

Moderně zařízený, nekuřácký byt je orientován na S. Vytápění plynovým kotlem, radiátory a jednotka v podlaze v obývacím pokoji. Byt má klimatizaci. Do domu zavedena TV a internet od UPC. Byt je plně zařízen – v ložnici se nachází prostorná vestavěná skříň a dvoulůžková postel, kuchyně Hanák, sklokeramická deska, myčka, lednice s mrazákem, pračka AEG. Součástí obývacího pokoje je celokožená sedací souprava a nábytek. Terasa nabízí báječný výhled do okolí a soukromí, jelikož se jedná o poslední patro v domě.

V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, MHD tram U Průhonu 1 min. chůze. Poplatky kalkulovány pro 2 osoby. Holešovice jsou pražskou moderní rezidenční čtvrtí, v blízkosti najdete řadu kaváren, restaurací, obchodů či kulturních míst. Výborná dopravní dostupnost – tunel Blanka cca 4 minuty jízdy.

Elektřinu a plyn si nájemce převádí na sebe.

K dispozici od 1.3.2022.

Fully furnished air-conditioned apartment for rent. 54sq metres, 7th floor – additional storey of an apartment house with an elevator.

The apartment is non smoking, North oriented and newly redocorated.

The apartment consist of an entrance hall, storage room, living room with kitchen, bedroom, bathroom and terrace. The terrace is accessible from the living room. The flat has a gas boiler for hot water and heating. UPC hi speed internet and TV is provided. The apartment is fully furnished – there is a spacious built in wardrobe, queen size bed, high quality kitchen by Hanák including dishwasher, full size fridge and freezer, glass ceramic stove and AEG washing machine. Living room is fully furnished with real leather sofa with an armchair and other essential furniture made of glass. The terrace offers a magnificent view of Prague and yet gives you the ultimate privacy as this is the top floor of the building.

Tram strop “U Průhonu” is only 1 minute walk. There are numerous cafes, restaurants, and shops in the vicinity. Fees are calculated for 2 person occupancy. Holešovice is a fast growing vivid area that benefits of a modern architecture and great accessibility (tunnel Blanka only 4 minute drive).

Available from 1st March 2022.

Electricty and gas bills to be covered by the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542423
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2022
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Průhonu
🚶 69 m (1 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 259 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 123 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 72 m (1 min)
RestauraceČeská jídelna
🚶 96 m (1 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 75 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 455 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 534 m (6 min)
SportovištěZdravý Styl 98
🚶 245 m (3 min)
Hřiště
🚶 355 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.