Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyŽerotínova, Praha - Žižkov

Žerotínova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem vybaveného menšího bytu 2+1, 42 m2 s rozsáhlou soukromou střešní terasou 20 m2 (dohromady! 62 m2) v posledním (6.) patře cihlového bytového domu s výtahem v klidné ulici Žerotínova na Žižkově, Praha 3. Do obou pokojů, předsíně i koupelny se vstupuje z kuchyně. Oba pokoje jsou neprůchozí s dveřmi. Okna pokojů jsou orientována na jih do klidného dvora. Na terasu se vstupuje z jednoho z pokojů (s rozměry 4,4x3,3m, druhý pokoj má 2,7x5,0m). V kuchyni je linka (IKEA) s el. indukční deskou, troubou,, digestoří, myčkou, je zde i velká chladnička s mrazákem a mikrovlnka. V koupelně je sprch. kout, umyvadlo, wc, pračka a el. bojler na ohřev teplé vody. Pokoje vyhřívá podokenní plyn. topení, koupelnu el. podlahové topení. V bytě jsou 2 velké šatní skříně, (kosmetický) stolek se židlí, rozkládací kovová (černá) postel (IKEA) se dvěma kvalitními matracemi (2x 80 cm), může však sloužit i jako pohodlná pohovka. Pokoje tak lze využívat samostatně nebo jeden z nich např. jako obývák. Po dohodě jsou možné různé úpravy. Nájemné 14000Kč/měsíc + záloha na domovní služby (=studená voda, komun.odpad, výtah, osvětlení a úklid domu) 500Kč/1os., převod odběru elektřiny a plynu na nájemce (platilo se dohromady cca 1500 Kč měsíčně). Možný UPC internet (není v ceně). Na terase je nutné udržovat klid (tzn. žádné párty).

Prosím pouze zájemce o okamžité nastěhování.

Dávám přednost nájemcům bez domácích mazlíčků!

Nájem se platí předem na následující měsíc. Při předání bytu (podpisu smlouvy) se v hotovosti hradí kauce (jeden měsíční nájem), nájemné na prosinec a zbytek listopadu.

Renting this renovated and newly furnished apartment includes a hall, two bedrooms, fully equipped kitchen, one bedroom can be used as a living/dining room with a dining table and sofa-bed (good matrasses), bathroom with shower, wash-machine and floor heating. There is a private large sunny terrace with access from the bedroom/dining room. The terrace and windows are facing south to the calm courtyard, not the street.

You can use a dishwasher, microwave, electric cooker and oven, fridge (incl. freezer), washing machine. WiFi is possible for a fee.

Smoking is allowed ONLY on the terrace, in the apartment is strictly PROHIBITED!

The apartment is available from now.

The rent is CZK 14.000 a month, plus 500 per person house utilities, gas and electricity consumption was about 1.500 together.

Can stay up to 2 persons, no pets, please. Security deposit 14.500czk, no commission, no agency fees.

For more info and the possibility of viewing please contact me here.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547233
Dispozice2+1
Dostupné od22. 11. 2021
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstroměčská
🚶 159 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 473 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 164 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 376 m (5 min)
RestauracePohádka
🚶 110 m (1 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 444 m (5 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 462 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 620 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 363 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.