Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Horní Měcholupy

Rezervováno
Hornoměcholupská, Praha - Horní MěcholupyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč


Byt+Lodžie+Garáž+Sklep

Nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně vybavený prosluněný byt s dispozicí 1+kk (36,9 m) + zasklená lodžie (7,4 m) , a to v 3 NP -2. patro v novostavbě Javorová čtvrť Horní Měcholupy (ulice Hornoměcholupská 746/139). Součástí pronájmu je i parkovací stání v podzemních garážích přímo v domě a sklep o velikosti 2,7 m. Byt je vybaven zařízenou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (vestavěná lednice s mrazákem, myčka, varná deska, trouba), koupelnou se sprchovým koutem a odděleným WC, pračkou, vestavěnou skříní v předsíni, botníkem a skládací postelí s matrací pro 2 osoby(140x200cm). K dispozici je též sedačka a knihovna. V bytě jsou bezpečnostní dveře. Lodžii je možné využít na klidné snídaně nebo večerní grilovaní. Zasklení umožňuje též uskladnění věcí. Světla již namontována. :)

Přímo u domu je autobusová zastávka Janovská, odkud jezdí přímé autobusy ke stanicím metra C Háje (7 min.), metra A Skalka (20 min.) a metra B Vysočanská (30 min). Do centra je však nejrychlejší spojení vlakem z Nádraží Horní Měcholupy na Hlavní nádraží. Veškerá občanská vybavenost – školy, školky, zdravotnická zařízení, obchody ( v pěší vzdálenosti retail part - Kaufland, bankomat, Pepco, Jysk, Bageterie Boulevard, ..) a sportoviště jsou přímo v Horních Měcholupech. Dojezd cca 10 min OC Chodov, Europark Štěrboholy, Hamr Záběhlice. Místo pro odpočinek a relaxaci nabízí nedaleká Hostivařská přehrada s okolním rozsáhlým lesoparkem a golfovým hřištěm.

Cena pronájmu bytu včetně parkovacího stání: 11 000 Kč/měs. + popl. zúčtovatelné 3400 Kč/měs.vč. elektřiny + kauce 2 nájmy. Byt je vhodný pro 1 osobu nekuřáka! K nastěhování ihned. Prohlídky možné po domluvě. Neplatíte provizi!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550047
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Sklep
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDJanovská
🚶 41 m (0 min)
PoštaPraha 111
🚶 730 m (9 min)
Obchod
🚶 337 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 542 m (7 min)
RestauraceHospůdka Parma
🚶 462 m (6 min)
LékárnaLékárna Janovská
🚶 245 m (3 min)
ŠkolaZŠ Veronské náměstí
🚶 393 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Parmská
🚶 402 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 362 m (3 min)
Hřiště
🚶 329 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.