Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyKřejpského, Praha - Chodov

Křejpského, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabizim pronájem bytu 3+1, 3.patro, 68m2, v panelovém zatepleném domě s velkým výtahem. K bytu je k dispozici také sklepní kój v suterénu domu. Takřka před domem zastávka BUSu. K metru ( Opatov trasa C ) do 10min chůze nebo 1 zastávka busem. Do centra Prahy z domova do 30 min.V těsné blízkosti bytu je Billa, opodál Lidĺ, Albert, pošta, zdravotnické středisko ale i dva lesy, na metru Haje ( 10 min.chůze ) cinemacity Galaxie. Nedaleko je také Hostivařská přehrada. Byt je nedlouho po rekonstrukci, plně vybaven – o vybavenosti bytu se můžeme samozrejme domluvit.. vybavení bytu: Wifi - v ceně, TV, pračka, myčka, lednice s mrazákem, plynový sporák, el. trouba, mikrovlnka, zrcadlové skříně v každém pokoji, koupelna a WC jsou oddělené. Byt bude volný cca od 6. 5.2019. Předem je požadovaná kauce ve výši 50.000,-Kč a dva nájmy 2x 20 000,-Kč = 40 000.-Kč. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na e-mailu nebo tel. čísle. Děkuji Jana N.

I offer apartment for rent 3 + 1, 3rd floor, 68m2, in a panel insulated house with a large lift. Nere is also a cellar available. Near bus stop. To metro (Opatov line C) to 10min walk or 1 bus stop. To the center of Prague from home to 30 min.In close proximity to the apartment is Bill, nearby Lidla, Albert, post office, health center but also two forests, on the metro Haje (10 min. Walk) cinemacity Galaxie. The Hostivař Dam is also nearby. The apartment is shortly after reconstruction, fully equipped - about the equipment of the apartment we can of course arrange .. apartment equipment: Wifi - included, TV, washing machine, dishwasher, fridge / freezer, gas stove, el. oven, microwave, mirror cabinets in each room, bathroom and toilet are separate. The apartment will be free from 5.5.2019. There is a required deposit in the amount of 50.000, -Kč and two rentals 2x 20 000, -Kč = 40 000.-Kč. If interested, please contact me by e-mail or phone number. Thank you Jana N.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557864
Dispozice3+1
Dostupné od6. 5. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.