Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyPříčná, Praha - Nové Město

Příčná, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Přímý majitel pronajme krásnou garsonieru/ byt 1+kk (24 m2) po kompletní rekonstrukci, v luxusně rekonstruované historické budově Ferdinand Palace v samém centru Prahy, na adrese Příčná 1892/4, Praha 1 - Nové Město.

Byt ve druhém patře je velmi slunný a disponuje hezkým výhledem do klidnější jednosměrné ulice, přesto je přímo v srdci Prahy, v dosahu chůze na zastávku tramvaje a metra na Karlově náměstí. Parkování auta je možné před domem, na modré zóně.

V bytu je zcela nová kuchyňská linka se sklo-keramickou varnou deskou, kombinovanou chladničkou a luxusním tmavým dřezem, nová koupelna v nadstandardním provedení s podlahovým vytápěním a sprchou, možnost internetu (za příplatek). Jiný nábytek zatím není, je však po dohodě možný.

Měsíční nájemné činí 14.900,- Kč, zálohy na kompletní služby včetně elektřiny, tepla a vody jsou 3.900,- Kč. Vratná kauce jsou dva měsíční nájmy. K dispozici jsou služby správce 7 dnů v týdnu. Volné ihned!

Garsoniera je velmi hezká a čistá, upozorňuji jen na menší výměru 24 m2, jedná se velikostně v podstatě o krásný hotelový pokoj s vlastní koupelnou a příslušenstvím. Byt je vhodný výhradně pro zájemce bez domácích mazlíčků a nekuřáky. Děkuji Vám za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558251
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.