Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 2+1 • 54 m²Lípová, Ostopovice - Ostopovice, Jihomoravský kraj

Lípová, Ostopovice - Ostopovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme pronájem přízemního rodinného domu o celkové výměře cca 55 m2 v rozložení 2 + 1 na ulici Lípová v obci Ostopovice. Dům/byt je po vnitřní opravě a je nově vymalován. Koupelna je po rekonstrukci a je vybavena toaletou, umyvadlem, sprchovým koutem a pračkou. V bytě je osazen nový kuchyňský kout. K nastěhování od 3/2019, aktuálně probíhají dokončovací práce a fotografie z interiéru budou k dispozici po 15.2.2019.

Dům se nachází v bezprostřední blízkosti lesa, který je hned za domem. Zastávka autobusu je vzdálena do 5 minut chůze od domu. Do centra Brna, na Českou či na vlakové nádraží, trvá cesta cca 25-30 minut, autem je centrum Brna dostupné za cca 20 minut, obchodní centrum Olympia s multikinem do cca 15 minut. Koupaliště je vzdáleno 3 zastávky autobusem či 5 minut autem. Do 10 minut se nachází obchodní centrum Campus a několik velkých prodejců potravin. Parkování je možné na ulici před domem.

Jedná se o výbornou lokalitu pro rodinu, pár i 2-3 spolubydlící, jednoduše pro všechny, kdo potřebují denně dojíždět do Brna, ale zároveň chtějí mít na dosah ruky přírodu, klid a veškeré výhody bydlení mimo rušné město. Majitel umožňuje pobyt s malým zvířetem. Voda, elektřina i plyn se přefakturovavájí a nejsou zahrnuty v ceně pronájmu. Paušální služby 500Kč vč DPH/měsic.

Neváhejte nás kontaktovat na 605 229 922 nebo reality@icb.as .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558418
Dispozice2+1
Dostupné od29. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha54
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.