Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyTychonova, Praha - Hradčany

Tychonova, Praha - HradčanyVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 386 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt po rekonstrukci o velikosti 3+kk. Byt se nachází v cihlovém domě v ulici Tychonova, Praha 6 – Hradčany a je umístěn v 1.patře s výtahem. Jeho čistá podlahová plocha je 72,2 m2 a náleží k němu balkón i sklep. Sestává ze 2 prostorných neprůchozích pokojů, každý o velikosti 19 m2, kuchyně s obývacím pokojem a jídelnou, koupelny, wc a chodby. Jeden z pokojů je zamýšlen jako ložnice a druhý jako pracovna, čemuž odpovídá vybavení jednotlivých pokojů. V kuchyni je k dispozici vestavná myčka, lednice, kombinovaná mikrovlnná trouba s horkovzdušnou troubou a bílá indukční varná deska. V koupelně je umístěna úsporná pračka LG, automatický ventilátor a zabudované reproduktory pro poslech hudby.

Celý byt je vytapetován luxusními vinylovými tapetami a na podlaze jsou nově položeny dubové parkety.

Všechny rozvody jsou nově provedeny, v každém z pokojů jsou umístěny ve zdi přípojky na TV a internet. Zásuvky a vypínače jsou masivní, kovové, značky Schneider. Veškeré kohoutky jsou v bronzovém provedení.

V bytě je dále elektronický zabezpečovací systém a požární čidlo.

Dům se nachází v městské památkové zóně, která spojuje nadprůměrné občanské vybavení s blízkostí parků a za 5 minut se dostanete pěšky k Pražskému Hradu. Problém s parkováním, typický pro centrální místa Prahy zde odpadá, vzhledem k tomu, že valnou část ulice zabírá Ministerstvo obrany a vily, které mají vlastní parkování uvnitř objektů.

Byt je vzdálen minutu chůze od stanice metra a zastávky tramvaje a autobusu, na vlakové nádraží Praha-Dejvice je to pěšky 5 minut. Za 5 minut se dostanete pěšky i do Královských zahrad a na Letnou.

V místě je veškerá občanská vybavenost – obchody, restaurace, školy, školky.

Nájemné je požadováno v měsíční výši 24.000,- Kč + 3.386,- Kč služby + elektřina dle skutečné spotřeby (aktuálně 670,- Kč pro dvě osoby).

V bytě je k dispozici připojení na internet i router. Poskytovatele internetu si nájemce volí dle vlastní potřeby. V létě 2019 bude dům připojen z ulice k optickému kabelu (v domě je již kabel natažen).

Vratná kauce ve výši dvouměsíčního nájmu (48.000,-Kč).

Domácí zvířata nejsou z důvodu nových parket povolena.

I would like to offer for rent a furnished flat in Prague 6 – Hradčany. Its living area is 72,2 sqm and the layout of 3+kk. For the tenants disposition, there is a balcony and a cellar.

The flat is after reconstruction, has new hardwood flooring and luxurious vinyl wallpapers. It has two separate rooms, each of which has surface of 19 sqm. You can enjoy cooking in a custom made kitchen equipped with a built-in fridge, dish washer and white induction cooktop and a combined microwave owen with a hot air oven/grill. The kitchen is connected to a living room and a small dining area.

In the bathroom, you can find built in reproductors to enjoy music while taking the shower, if the humidity is too high, the automatic ventilator will turn on. As an additional amenity, you can find here an LG washing-machine.

All the rooms are furnished, as you can see in the photos.

In both rooms and the living room, there are sockets for internet and TV. Sockets in all the department are from solid metal with bronze design and all the facets are installed in bronze as well.

For your security, there is an alarm and a fire sensor.

In this area of Hradčany, you can always find a parking spot, as half of the area is occupied by a Ministry of Defense and villas, which have their own parking inside.

The flat lies about 1 minute walking distance from the metro, tram and bus station, the train station is about 5 minute-walk. You can reach the airport in less than 30 minutes by public transport or under 20 minutes by car/taxi.

The Prague Castle gardens are around the corner, as well as the Letná park.

In the surrounding area, there are plenty of small shops, restaurants, (international) schools and kinder gardens and doctors as well.

The rent for the flat is 24.000 CZK and the services for 2 persons are 3.386,- CZK for services. Electricity will be transferred to a tenant (actually 670 CZK per month).

There is a router in the flat, the tenant can choose their own provider. Within the Summer 2019 the house will be connected to an optical cable.

We require a refundable deposit in the amount of a 2-month rent, i.e. 48.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565098
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.