Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyPod Kotlaskou, Praha - Libeň

Pod Kotlaskou, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o rozloze 43m2 na Palmovce. Možnost nastěhování: od poloviny ledna 2022. Prohlídky jsou možné od 2.1.2022.

Byt se nachází v 2.patře historické budovy po rekonstrukci. Jde o klidnou ulici v těsné blízkosti centra Palmovky (méně než 5min chůzí), kde se nachází kavárny (Alf&Bet, Metok, Decada,..), restaurace (Kavárna a restaurace Palmovka, La Palma, Namaste India, U Jagušky,..), obchody (Albert, Billa, Zdravá výživa, Libeřské lahůdky, dále i Lidl a Kaufland) a další služby (Divadlo Pod Palmovkou, Sokol, bruslení u Löwitova mlýna), stejně tak jako metro, autobusy a tramvaje, které nabízí přímé a rychlé spojení téměř do všech částí Prahy (Holešovice- 5min tramvají, Václavské náměstí 8min metrem, Žižkov 10 min tramvají, Prosek 10min autobusem, atd....).

V blízkosti jsou také klidné oblasti pro procházky a sport - například cyklostezka spojující Tróju a Karlín, Thomayerovy sady, park Podviní nebo venkovní workout hřiště v Parku pod plynojemem.

Byt je nyní čerstvě vymalován a oproti fotkám má nyní pár malých vylepšení (nové dveře mezi kuchyní a ložnicí, vestavěné police ve výklenku pod mezaninem, atd.) - lze ukázat na prohlídce. Byt je prostorný a zahrnuje mezanin, který umožňuje využít další místo v pokoji. V současnosti je byt nevybavený s výjimkou kuchyně, kde je elektrická trouba a sporák na plyn. K bytu náleží také úložná komora a sklep. Budova je bez výtahu.

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár, ideálně hledáme nájemce*kyně, kteří*ré mají zájem o dlouhodobý pronájem.

We are offering a comfortable 2+kk, 43m2 apartment in Palmovka, available immediately.

The flat is situated on the 2nd floor of a renovated historical building. It is spacious and features a mezzanine in the bedroom freeing up additional space on the floor. It is well situated in a quiet side street, less than 5 minutes away from Palmovka where all amenities are available, as well as metro, tram and bus stops for quick direct transfer to virtually any part of the city.

The flat is unfurnished, on the exception of the kitchen which includes an electric oven and gas stoves. The building doesn’t have an elevator. The rent also includes a storage room and a cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565289
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 1. 2022
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha46
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalmovka
🚶 201 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 473 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 258 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 498 m (6 min)
RestauraceNamaste India
🚶 102 m (1 min)
Lékárna
🚶 425 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 512 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 159 m (2 min)
SportovištěFitness
🚶 496 m (6 min)
Hřiště
🚶 121 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.