Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyNa Líše, Praha - Michle

Na Líše, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby5 700 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Pronajmeme světlý nekuřácký 3+kk byt v Michli o rozloze 74 m2, s šatnou a velkou zasklenou lodžií (6 m2). K dispozici je také vlastní sklepní kóje a sdílená zamykatelná místnost na kočárky a kola.

Byt byl před několika lety rekonstruován, má zděné jádro s vanou a samostatným WC. V obytných místnostech (velikost 25 m2, 12 m2 a 10 m2) jsou na podlaze parkety, na oknech žaluzie a ve všech místnostech je nedávno vymalováno. Okna jsou orientována převážně východně (v bytě je příjemné klima). Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, myčkou nádobí a lednicí.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí 8poschoďového panelového domu v klidné čtvrti se skvělou dostupností do centra. V okolí převažuje zástavba rodinných domů a menších bytovek.

Dostupnost MHD – dvě minuty chůze na autobus (zastávka V Zápolí) a sedm minut chůze na metro Kačerov.

V blízkém okolí je veškerá vybavenost, nedaleko je Krčský les.

V bytě je zavedená přípojka na UPC internet. Hned před domem je dětské hřiště, v těsné blízkosti je mateřská i základní škola.

Měsíční poplatky obsahují vodné a stočné, ohřev vody, topení, plyn, odvoz odpadu a úklid společných prostor (vyúčtovatelné jsou vždy na konci kalendářního roku).

Byt je ihned k dispozici. Prohlídky budou probíhat od 17. 12. do 20. 12., rádi se s vámi domluvíme na konkrétním termínu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565562
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 12. 2019
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.