Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 100 m² bez realitkyNesovice - Nesovice, Jihomoravský kraj

Nesovice - Nesovice, Jihomoravský kraj
Cena3 989 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 917 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pokud hledáte nový rodinný dům a preferujete dispozici 4+KK, tak s domem od společnosti HAAS-FERTIGBAU si budete určitě rozumět.

Nabízíme vám komfort moderního nízkoenergetického samostatně stojícího rodinného domu 4+KK se zastavěnou plochou 100 m2, užitná plocha 82 m2, na pozemku o velikosti 800 m2, v Nesovicích, okres Vyškov.

Dům je konstruovaný technologií montované dřevostavby. Samozřejmostí je energeticky úsporná vnější konstrukce, špičková kvalita provedení konstrukčního systému Thermo-Protect, a nadstandardní vybavení nového bungalovu, to vše odpovídá dlouholeté tradici a prestiži certifikovaného systému Haas-Fertigbau. Tento bungalov Vám nabídne vše podstatné, co v novém domě potřebujete. Promyšlene dispoziční řešení nabízí obývací pokoj s prakticky odděleným kuchyňským koutem, ložnici a další dva samostatné pokoje.

Součásti domu je zádveří s dostatkem prostoru na vestavěnou skříň, a s jistotou ocení že projektanti domu také mysleli na technickou místnost s toaletou a umyvadlem, a samostatná koupelna. Dispozice domu pamatuje i na volitelnou terasu, nebo stání pro automobil. Celý dům je přitom díky bohatému prosklení neuvěřitelně světlý, což uvnitř domu vytváří příjemnou a pohodovou atmosféru. Sami si zvolte dispoziční řešení, které vyhovuje Vašemu životnímu stylu.

Společnost HAAS-FERTIGBAU Vám nabízí komplexním zajištění individuální výstavby rodinného domu, a to jak podle typových, tak i individuálních projektů, včetně zajištění vhodného pozemku pro stavbu. Nabízené služby jsou jak od výběru vhodného RD, tak vhodného pozemku v dané lokalitě, přes zajištění financování, projektovou dokumentaci ke stavebnímu povolení, zajištění výstavby až po kolaudaci. Možnost různého stavu dokončení od hrubé stavby až po dům na klíč. Předání domu je od podpisu smlouvy do 8 měsíců. Dále je zde možnost výběru domu z celé nabídky naší společnosti. V případě že Vás tato nabídka zaujala, nebo v případě nejasností neváhejte kontaktovat našeho obchodního zástupce na telefonním čísle 775 558 421 a domluvte se na prohlídce vzorového domu nebo na osobní schůzce z pohodlí Vašeho domova, a získejte více informací. Uvedená cena je včetně pozemku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566980
Dispozice4+kk
Plocha pozemku900
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.