Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyVysočanská, Praha - Prosek

Rezervováno
Vysočanská, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 500 Kč


Nabízím k pronájmu podkrovní byt 2+kk o celkové užitné ploše 41 m2, v Praze 9 – Prosek/Vysočany. Byt je plně zařízený a nachází se v prvorepublikové vile se 4 samostatnými bytovými jednotami, ve 3.NP. Okna s výhledem do zahrady. Možnost užívání zahrady, posezení s přáteli i grilování. Dostupnost střešní terasy s nádherným výhledem. V bytě je malý kuchyňský kout s mikr. troubou, externí pečící troubou, ledničkou a varnou deskou. Luxusně vybavená koupelna s masážním sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, topným žebříkem, stolní myčkou na nádobí , pračkou a WC. Spousta úložného místa, půda. Ve všech místnostech keramická dlažba s příjemným podlahovým topením. V ceně vysokorychlostní internet. V docházkové vzdálenosti občanská vybavenost. V okolí možnost sportovního vyžití. Parkování před domem či v přilehlých ulicích. Ideální poloha. Metro C Prosek, 7 minut pěšky, metro B Vysočanská, 10 minut pěšky, BUS 50 m od domu. Vhodné pro jednotlivce či pár, nekuřáci. Příjemné bydlení v zeleni a současně s výbornou dostupností do centra Prahy.

12 500 Kč / měsíc + služby 3 000,-Kč/měsíc včetně el., internetu a pojištění

Pokud Vás nabídka zaujala, napište mi o sobě nějaké osobní informace, jako počet lidí a věk, zaměstnání, důvod změny bydlení, očekávaná délka nájmu, reference na předcházejícího pronajímatele apod. Velice děkuji.

I offer to rent an attic apartment 2 + kk with a total floor area of 41 sqm, in Prague 9 - Prosek / Vysocany. The apartment is fully furnished and is located in the renovated villa with 4 separate housing units, on the 3rd floor. Windows overlooking the garden. The possibility of using the garden, sitting with friends, barbecue, grill. Reachable rooftop terrace offers great views. The apartment has a small kitchen with microwave oven, external oven, refrigerator and cooker. Luxuriously equipped bathroom with massage shower, sink, mirror, heating ladder, dishwasher, washing machine and toilet. Lots of storage space, attick. All rooms have ceramic tiles with pleasant underfloor heating. Included high speed internet. In the neighborhood possibility of sport activities. Parking in front of the house or in the near streets. Ideal location. Metro C Prosek, 7 minutes walk, metro B Vysočanská, 10 minutes walk, BUS 50 m from the house. Suitable for individuals or couples, non-smokers. Pleasant living in the garden and at the same time with excellent access to the center of Prague.

12 500 CZK / month + services 3 000,-Kč including high speed internet and insurance

In case of interest, please provide some personal information like number of people, age, job, reason for changing the flat, expected lenght of renting, contact to previous landlord etc. Thanks a lot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567804
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.