Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkySousedíkova, Praha - Vysočany

Sousedíkova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 200 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně vybavení byt 3+kk v novostavbě (80m²) ve 3. podlaží s výtahem a výhledem do zeleně. Dům se nachází ve Vysočanech - zastávka Tramvaje "U Elektry".

K dispozici jsou 2 samostatné ložnice (2 x 16 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou přístupná z chodby, vestavěné skříně v chodbě. Součástí bytu je balkon 8 m2 a GARÁŽOVÉ STÁNÍ pod domem (sleva 1000 Kč/měsíc při pronájmu bez garážového stání).

Cestování do centra města 30 min. tramvají (8, 25), od druhé poloviny roku bude přes park Zahrádky zpřístupněna cesta na metro Kolbenova (500 m).

Bydlení je vhodné pro rodiny s dětmi a zájemcům vyhledávající bydlení v zeleni - cyklostezka, venkovní posilovna, několik dětských hřišt, park pod domem, slepá ulice, školka 12 min. pěšky,

Vybavení splňuje požadavky komfortního bydlení (myčka, lednice, trouba, indukční deska). Byt je částečně zařízen, vysokorychlostní internet 100 Mb/s k dispozici.

Parkovací místa před domem - nejsou parkovací zóny.

We allow to offer partially equipped appartment 3+kk (80m2) in new house. Flat is situated in 3rd stock (lift available) with park view. House is situated in Vysocany - tram stop "U Elektry".

Appartment consist of 2 individual bedrooms (2 x 16 m2), living room with kitchen, bathroom, built-in wardrobe, balcony 8 m2, PARKING PLACE in underground garage (discount 1 000 CZK from rent, if flat without garage place is requested).

Traveling to the city centre 30 min. by tram (8,25), from 4Q 2019 available acces to metro Kolbenova over park Zahradky.

Appartment is available for families with children or tenants looking for living in quiet place - bikeway, outdoor fitness, couple of children playground, park next to the house, blind alley,

Appartment is partially equiped (dishwasher, refrigerator, oven, induction cooking), high speed internet connection 100 Mb/s available.

Parking space is available also in front of the house (no parking zones).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568518
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.