Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyŘíčanova, Praha - Břevnov

Říčanova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Pronajmu slunný byt 2 + 1 v rodinném domku v Praze 6 –Břevnově, po celkové rekonstrukci, v domě jsou jen 3 bytové jednotky. Samostatný byt se nachází v klidném tichém prostředí rodin.domků a zahrad, ve zvýšeném 1.patře s jižním výhledem do zahrady, nová okna, nové samostat. plyn,vytápění s ohřevem vody, termostat.kohouty na každém top.tělese + dálkový bezdrát.termostat – poplatky za energie a služby dle spotřeby cca 2500,-Kč/měs., plyn převeden na nájemníka. Byt je slunečný, teplý, zateplené stropy, částečně zařízený, možnost doplnění nábytku, pokoje jsou neprůchozí orientované na jih, pokoje parkety, předsíň s vestavěnými skříněmi- velký úložný prostor, nová dlažba, nová koupelna se sprch.koutem, nová kuchyň.linka, sporák, 2-dřez, pressovar, skříňka, komora s regály, WC, všude nové obklady, dlažby, malby, repas.nalakované dveře, bezpečnost.vchodové dveře.

Možnost využití předzahrádky k posezení či sušení prádla.

Dům se nachází blízko zeleného pásu areálu Ladronka - bruslař.dráha, cyklistika, bowling, procházky, běžkování, tenis.kurty, poblíž obora Hvězda, Břevnovský klášter s oranžerií, velkou zahradou a rybníky, koupaliště Petynka, Kajetánka.

V blízkosti možnost nákupů v supermarketu Kaufland, Billa a ostat.obchody a služby, byt je v dosahu MHD /cca 2 min tram, 12min metro, 20min do centra/.

Možnost parkování v blízkosti domu, přímo v ulici nebo na náměstíčku.

Majitelka si nepřeje v domě zviřata, preferuje české bezdětné podnájemníky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570077
Dispozice2+1
Dostupné od5. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.