Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyV Zápolí, Praha - Michle

V Zápolí, Praha - MichleVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


CHCETE IHNED PRONÁJEM VE ZREKONSTRUOVANÉM, PLNĚ VYBAVENÉM BYTĚ, V ŠIRŠÍM CENTRU S VÝBORNOU DOSTUPNOSTÍ, BEZPROBLÉMOVÝM PARKOVÁNÍM, V KLIDNÉ ZÁSTAVBĚ, V PĚŠÍM DOSAHU KRČSKÉHO LESOPARKU, KAM MŮŽETE JÍT PO PRÁCI BĚHAT, ZAJET SI NA KOLO NEBO JÍT NA PROCHÁZKU?

Nabízím k pronájmu slunný plně vybavený zrekonstruovaný byt 3+kk, 75 m2 s velkou lodžií a sklepem a s velkými úložnými prostory. Byt se nachází ve 2. patře 8-patrového zrekonstruovaného/zatepleného panelového domu s novým výtahem ve velmi klidné lokalitě v Praze 4 – Michli v ul. V Zápolí. Okna jsou orientovaná na východ. Velmi dobrá dostupnost i noční dopravou. Na autobusovou zastávku směr metro Budějovická dojdete za 1 min., na autobusovou zastávku směr metro Kačerov dojdete za 3 min. Na metro Kačerov dojdete pěšky cca za 8 min. Do BB centra Brumlovka je to pěšky cca 5 min. Za 10 min. dojdete do Krčského lesa. Obchod s potravinami je 200 m od domu. Mateřská škola je 100 m od domu, základní škola je 400 m od domu.

Byt je kompletně zařízený nábytkem a vybaven spotřebiči. Vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní se speciální bezpečnostní vložkou. K dispozici rychlý bezdrátový internet. Okna v obývacím pokoji a kuchyni jsou částečně vybavena moskytiérou. Kuchyň je vybavena indukční deskou Bosch, troubou Mora, myčkou Bosch, mikrovlnkou, jednou velkou lednicí Whirlpool. V případě zájmu možno poskytnout nádobí. V obývacím pokoji je rohová sedací souprava (lavice, 2 židle a stůl z masivního dřeva), rozkládací rohová pohovka s taburetem, stojací lampa, jedna vysoká skříň a jedna nízká skříň, na zdi držák pro plochou TV. V chodbě je 3,3 m dlouhá vestavěná skříň. 1 ložnice – bez nábytku, v případě zájmu můžeme poskytnout jednolůžkovou postel. 2 ložnice – manželská postel se zdravotními matracemi a s úložným prostorem, šatní skříň, komoda. V předsíni je věšák a komoda. V koupelně je k dispozici pračka LG a masážní sprchový kout.

Bezproblémové parkování přímo před domem. Dům se nachází mimo placené zóny parkování. K bytu náleží sklep 2 x 1,5m, který v případě zájmu vyklidíme. K nastěhování ihned. Byt je vhodný pro pár či pár s max. 2 dětmi. Pouze nekuřáci a bez zvířat. Nejlépe dlouhodobý pronájem. Poplatky 3000,- jsou kalkulovány pro 2 osoby + 2 děti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571200
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 10. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.