Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyHrdlořezská, Praha - Hrdlořezy

Hrdlořezská, Praha - HrdlořezyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 310 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Vyúčtovatelná cena za služby je 3310 Kč pro 2 osoby - rozpad viz galerie. Elektřina bude převedena na nájemce (cca 1500 Kč/měsíc).

K dispozici cca od poloviny prosince 2019.

Pronajmeme výjimečný byt v nadstandardní výbavě o celkové rozloze 84 m2 (čistá vnitřní plocha bez příček 75 m2, terasa 9 m2) s garážovým stáním a sklepem. V přírodě, ale přesto s výbornou dostupností do centra Prahy. Nachází se v lokalitě Praha 9 Hrdlořezy, ve slepé ulici, kde vás i přes umístění v širším centru Prahy překvapí vesnický charakter místa.

Byt je ve 2. NP ze 3 v budově s výtahem, garážemi, sedlovou střechou a 11 bytovými jednotkami. Nízký počet jednotek zajišťuje dostatek soukromí. Umístěn je ve velkém (1,3 ha) oploceném areálu spolu s dalšími 4 domy. V areálu je možnost parkování. Je zde také oplocené uzamčené dětské hřiště pouze pro obyvatele areálu. Byt má jedinečné umístění i uvnitř areálu - je z něj výhled pouze do zeleně - nedíváte se sousedům do oken. Orientace je na SV, V a JV.

Dostupnost na bus, zastávka Pod Táborem, je 1 minuta chůze zkratkou (po pěšině vedle areálu - branka z areálu na pěšinu je uzamčená a klíčem disponují pouze vlastníci bytů) nebo 5 minut okolo po chodníku. Zastavuje zde několik autobusů, intervaly v řádu jednotek minut - netřeba plánovat, stačí přijít. Přímé spojení na metro B Vysočanská 10 minut, Palmovka 8 minut, metro A Skalka 10 minut, metro C Prosek 12 minut, tramvaj Spojovací 1 minuta (odtud tram 9 přímo na Václavské nám.). Dostupnost do centra MHD do 30 minut, autem 15 minut. Prodejna Lidl je dostupná zkratkou za 3 minuty chůze, Kaufland jednu zastávku busem, velmi kvalitní státní MŠ Dětský úsměv tři zastávky busem, v okolí množství škol.

Hlavní devízou tohoto bytu je ovšem jeho umístění v přírodě. Hned vedle areálu se nachází přírodní park Smetanka s říčkou Rokytkou, jejíž tok byl nedávno revitalizován a je domovem mj. pro nutrie, které se rády nechají krmit. Podél Rokytky vede naučná stezka, místo je ideální pro procházky nebo jízdu na kole a vzhledem k absenci dopravy je vhodné i pro děti. V okolí jsou další dětská hřiště a také street workoutové hřiště. Do 10 minut pěšky se stezkou dostanete do sportovního areálu Spartak Hrdlořezy (výborně vybavené dětské hřiště, restaurace s velkou zahrádkou, fotbal, společenské a sportovní akce pro děti i dospělé, příměstské tábory atd.). Zajímavá je též možnost bruslení nebo koupání v nedalekém Hořejším rybníku, který byl nedávno revitalizován.

Byt má velmi praktickou dispozici, kdy se z daného prostoru podařilo získat maximum. Z předsíně je vstup do koupelny se společným WC a do prostorné komory/šatny. V koupelně je podlahové topení (elektrické), masážní vana, nerezový topný žebřík, 2 umyvadla, bidetová sprcha a zrcadlo přes celou stěnu. V předsíni, koupelně i komoře je položena dlažba.

Obývací pokoj s kuchyňskou linkou má vstup na terasu s dálkově ovládanou markýzou, která nabízí příjemné posezení s výhledem do přírody. Dřevěná kuchyňská linka je vyrobena z masivu a disponuje myčkou, vestavnou lednicí, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a indukční varnou deskou. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice s pracovním koutem. Dominantou ložnice je prosklený výklenek s výhledem do zeleně. Dostatek úložného prostoru zajišťují vestavné skříně, které jsou taktéž po celé délce dětského pokoje a v předsíni.

V bytě jsou použity nadstandardní materiály - exotická dřevěná plovoucí podlaha, masivní dubové dveře a zárubně, masivní nábytek na míru, vířivá vana (vzduchová i hydro), bezpečnostní vstupní dveře.

K bytu náleží garážové stání nadstandardní velikosti s dodatečným výklenkem s možností např. parkování motocyklu. Za parkovacím stáním vznikl přepažením malý sklep, kompletně vybavený kovovými policemi. V garážích je také společná kočárkárna.

Možnost připojení k internetu přes UPC nebo vasesit.cz.

Byt je nabízen jako vybavený, případně dle dohody. Prosíme bez domácích mazlíčků a pouze nekuřáci.

Preferujeme dlouhodobý pronájem. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení.

Nabízíme a očekáváme férové jednání! Zprostředkovatelé, prosím šetřete čas nám i sobě a nekontaktujte nás. Děkujeme!

Total price for services is 3310 CZK (2 persons) per month and will be settled each year. See gallery for price decomposition. Electricity will be transferred to tenant (cca 1500 CZK/month).

Available from mid December 2019.

Truly exceptional, cozy and above-standard equipped 3 rooms (+kitchen corner) flat for rent with total area of 84 m2 (75 m2 flat, 9 m2 terrace), including garage and cellar. Located in Prague 9 - Hrdlořezy, dead-end street, surrounded by nature, yet in broader center. You will be surprised by village-like character of the area.

Located in 2nd floor (of 3) in a house of only 11 flats (ensures privacy) and big fenced private park (1,3 ha) together with 4 other houses. Inside park is private playground. View from the flat is directly into nature. Orientation NE, E and SE.

Center is accessible by public transport within 30 minutes. Subway is 10 minutes by bus. Bus is 1 minute walk from the flat. Tram is 1 bus stop away.

Surrounded by nature with a small river (home to ducks and coypus). The place is ideal for walks, bike rides and children in general. Nice sports area within 10 minutes walk.

The flat itself has practical layout with maximum usage of the space provided. It fancies multiple built-in wardrobes, high quality materials, whirlpool bath and heated flooring in the bathroom, remote sunshade above terrace and internet connection (UPC or vasesit.cz).

It is offered fully furnished or as agreed. We prefer long-term rental. Agreement will be concluded to fixed term of 1 year with possibility to prolong. No pets or smokers will be accepted. Fair behavior is offered and anticipated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573865
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.