Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Musílkova, Praha - KošířeMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce43 000 Kč


Byt je situovaný v luxusní novostavbě se společnou, uzavřenou zahradou s dětským hřištěm. Vzdušný, kompletně zařízený interiér sestává ze vstupní haly, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelní částí, ložnice, technické místnosti, koupelny s vanou a samostatné toalety. Bytu také náleží velké lodžie o výměře 15 m2 s výhledem.

Světlý plně zařízený byt situovaný v 5. patře novostavby s dobrým zabezpečením a podzemním parkováním v rezidenční zástavbě v Praze 5 Košířích, nedaleko parku Klamovka. Klidná lokalita minutu chůze od zastávky tramvají a autobusů, v blízkém dosahu obchodně zábavního centra a stanice metra Anděl (5 min.) s rychlou dostupností do centra (10 min. jízdy). Výborné spojení na městský okruh a na letiště Václava Havla.

Klidná lokalita nabízí příjemné bydlení v místě s občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. Kousek od domu se nachází několik restaurací, supermarket, obchody, základní škola, gymnázium, pošta, banky, prádelna, lékárna. Poblíž je několik sportovišť - fotbalový stadion, tenisové areály, squashpark.

Laminátové plovoucí podlahy, dřevěná okna, pračka, myčka, bezpečnostní vstupní dveře, TV, sklepní kóje. V budově je výtah a bezpečnostní kamerový systém. Garážové stání k dispozici za příplatek. Poplatky za společné služby 2500 Kč měsíčně.

Elektrika na vlastní smlouvu.

K nastěhování ihned.

The apartment is situated in a new luxurious building with common, enclosed garden with childrens playground. The airy, fully furnished interior consists of entrance hall, living room with fully equipped kitchenette and dining area, bedroom, utility room, bathroom with tub and toilet. Bright, fully furnished 1-bedroom flat with a 15 m2 terrace with a Nice View., situated on the fifth floor of a secure modern development with underground parking, in a quiet residential area in Prague 5. Located just a minute walk from a tram and bus stop, with quick access to the Anděl shopping and entertainment center plus a metro station, line B (five min. ride), city center (ten min. drive), and in close vicinity of Klamovka Park. The place also has excellent transport accessibility. Excellent connection to the city ring road and Václav Havel Airport.

Equipment of the apartment for rent also include satellite, cable TV, washing machine, tumble dryer. The unit has a cellar and one extended parking space in underground garages with camera system for a monthly fee .

Quiet location offers a pleasant living in a location with complete civic amenities in walking distance. Near the house are several restaurants, supermarket, shops, primary school, high school, post office, banks, laundry, pharmacy. Nearby are several sports grounds - football stadium, tennis courts, squashpark. The place also has excellent transport accessibility.

Electricity is billed separately.

Rent: 23 000 CZK / per month + 2 500 CZK services

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574867
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 9. 2019
Podlaží5
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 15 m²
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 34 m (0 min)
PoštaPraha 120
🚶 567 m (7 min)
Obchod
🚶 129 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 223 m (3 min)
RestauraceU sousedů
🚶 57 m (1 min)
LékárnaMagistra
🚶 116 m (1 min)
Škola
🚶 178 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 1 373 m (5 min)
Sportoviště
🚶 492 m (6 min)
Hřiště
🚶 208 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.