Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyJílovská, Praha - Braník

Jílovská, Praha - BraníkVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý, zrekonstruovaný, částečně zařízený byt o dispozici 3+KK s lodžií o rozloze 72 m2 v Praze 4 - Jílovské ulici. Byt je v 5. nadzemním podlaží dvanáctipodlažního panelového domu. Dům je revitalizovaný a prošel rekonstrukcí společných prostor.

Za vstupními dveřmi bytu, vejdete do chodby. Z ní lze vstoupit do koupelny se sprchovým koutem, pračkou a galerií, a na samostatné WC.

Dále se z chodby vstupuje do samostatného pokoje s rozkládací posteli a vytvořeným šatnovým prostorem. Proti vstupním dveřím je pak z chodby vstup do hlavního obytného prostoru. Ten tvoří obývací pokoj, který je propojený s kuchyňským koutem, kde je kuchyňská linka vybavena myčkou, novým plynovým sporákem, lednicí s mrazákem a jídelním stolem se židlemi. Dále je z obývacího pokoje vstup do samostatného pokoje, vybaveného šatními skříněmi a manželskou postelí.

Obývací pokoj nabízí přímý vstup na lodžii, ze které jsou výhledy na vzrostlé stromy a bohatou zeleň upraveného okolí.

V blízkosti bydliště naleznete mnoho příležitostí k relaxaci, nákupům a kulturnímu vyžití. V docházkové vzdálenosti je nový a velmi vyhledávaný biotop Lhotka, dále pak NC Novodvorská Plaza, několik škol, školek, lékařů. Pěší dostupnost BUS na metro Kačerov nebo metro Smíchovské nádražím, nebo BUS na tramvajové spojení v Braníku.

Byt je ihned volný. Nájemné 17.000, - Kč + měsíční poplatky cca 3.500, - + media elektřina, plyn. Kauce při podpisu smlouvy 20.000, - Kč. Podmínkou jsou žádná zvířata a ne cizinci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577051
Dispozice3+kk
Dostupné od11. 10. 2019
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.