Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyTaškentská, Praha - Vršovice

Taškentská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Kontakt: pronajem.vrsovice@gmail.com For English please scroll down

Nabízím k pronájmu útulný světly byt 1+kk 34 m2 + velkou lodžií 5 m2 ve Vršovicích. Byt je po částečné, rekonstrukce, nová okna, nova plovoucí podlaha v pokoje. Ústřední topení a ohřev vody. Byt se nachází ve 4NP zcela zrekonstruovaného, zatepleného domu s výtahem. Okna bytu směřují na západ do vnitrobloků se zelení.

Byt má pokoj, kuchyň a koupelnu se záchodem a je plně zařízený a vybavený. V obývacím pokoji jsou postel (140x200cm) a knihovna. V kuchyni je jídelní kout se židlemi, kuchyňská linka vybavena sporákem se sklokeramickou deskou, lednicí a mikrovlnnou troubou. V koupelně jsou vana a pračka, v pokoji a v předsíni velke šatní skříně.

Dům je situován v klidné ulici a zároveň v bezprostřední blízkosti MHD s výbornou dostupností do centra. Tramvajová zastávka Koh-i-noor je kousek od domu, Náměšti Miru do 10 min. jízdy. V těsné blízkosti veškerá občanská vybavenost – nákupní centrum Eden 5 min chůze, blízkost zeleně (Heroldovy sady). Velmi žádaná lokalita v širším centru Prahy.

Byt je vhodný pro jednu osobu nebo pár, pouze pro zájemce s perspektivou dlouhodobého pronájmu. Byt je volný k nastěhování ihned. Prohlídky po dohodě. Domácí zvířata nejsou povolena a byt není určen pro kuřáky.

Nájem 9,900 + cca 3,000 Kč pausal (služby, spotřebu vody, topení, elektřiny)

Vratná kauce ve výši 15,000 Kč. kontakt: pronajem.vrsovice@gmail.com

I offer for rent cozy light apartment 1+kk 34 m2 with a large balcony 5 m2 in Vršovice. The apartment is after partial reconstruction, there are new windows, new laminate floor in the living room. Central heating and hot water.

The apartment is located on the 4th floor, the building has been recently renovated and insulated. There are 2 elevators in the building. The windows of the apartment are facing west into the courtyard with greenery.

The apartment has a room, kitchen and bathroom with toilet and is fully furnished. In the living there is a large bed (140x200 cm) and a bookcase. The kitchen has a dining area with chairs, kitchen equipped with stove with ceramic hob, fridge and microwave. The bathroom has a bathtub and washing machine, in the living room and the hallway there are large wardrobes.

The building is situated in a quiet street and great accessibility to the city center. The tram stop Koh-i-noor is 3 minutes walking distance from the building, Namesti Miru 10 min. by tram. In close proximity is the Eden shopping center 5 minutes walk, proximity to a the beautiful park Heroldovy sady i 3 minutes by tram. Very desirable location near the center of Prague.

The apartment is suitable for one person or a couple, only for those with a long-term satisfaction perspective. The apartment is free to move in immediately Viewings upon agreement. Pets and smokers not allowed.

Rent 9,900+ approx. 3,000 CZK utilities (water consumption, heating, electricity). Refundable deposit of CZK 15,000. contact: pronajem.vrsovice@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580184
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží4
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha39
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDKoh-i-noor
🚶 180 m (2 min)
PoštaPraha 100
🚶 527 m (6 min)
ObchodPenny
🚶 201 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 492 m (6 min)
RestauraceJídelna Vršovice
🚶 181 m (2 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 737 m (9 min)
ŠkolaGopas, a.s. Počítačová škola
🚶 622 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Magnitogorská
🚶 59 m (1 min)
Sportoviště
🚶 301 m (4 min)
Hřiště
🚶 596 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.